Aika päivittää treeni kuulumiset. Perjantaina päätettiin ottaa Johanneksen kans hieman erilainen video treenailun suhteen. Liikkumisen tulee olla hauskaa ja haastavaa samaa aikaa ja varsinkin pitää muistaa nauttia pääsääntöisesti liikunnasta. Jos ne perus vatsalihasliikkeet ja kyykyt tuntuu puuduttavilta kannattaa löytää jokin toinen tapa kuitenkin liikkua. Kun alottaa treenaamisen, ihan millasen tahansa missä laittaa kehoa koetukselle, alkaa pikkuhiljaa ne perus kyykytkin tuntua jo paljon helpommilta ja mielekkäämmiltä. Syy tähän on se, että kun kroppaa muokkaantuu ja huomaa tuloksia, motivaatio monesti kasvaa ja halukkuus ja mielekkyys tehdä lisää duunia lisääntyy. Näin ainakin itse olen huomannut. Aloita/ vaihda treenisi sellaiseen lajiin mistä todella myös tykkäät! Sitä kautta löytää kuulkaas sen liikkumisen ilon. 

Tässä siis tällanen fun fun- video missä liikkuminen on tosiaankin hauskaa! Ihan nauratti tän videon kuvauksen jälkeen kun lähdin kotiin. Päivä oli ollut aika melkonen hulabaloo ja ihan rätti väsynyt olin kirjaimellisesti ennen salia. Salilta tullessa mulla oli virtaa vaikka muille jakaa!

Videossa Johannes tekee aika rankan vatsalihasliikkeen. Tekniikka hallussa ja liike näyttää tosi helpolta. Hällä nyt tosin on varmaan 18 packin vatsalihakset mikä auttaa asiaa. Hah. Mutta kovalla duunilla on Johannes powerinsa saanut! Mun versio liikkeestä on hiukan eri näkönen. Vielä, korostan sanaa vielä, mun lihakset ei ole tuota sorttia, mutta ehkäpä joskus! 

Johannes on siis TFW- salin yksi perustajista sekä valmentaja, mutta myös aivan huippu breakdance tanssija! Videossa lisää matksua siitä. Johannes on voittanutki monta maineikasta breikki kilpailua, sekä jopa kolme peräkkäistä pohjosmaiden mestaruutta. Se näkyy myös Johanneksen pitämillä treeni tunneilla, sillä esim loppu verryttelyssä ollaan vedetty sillon tällön tanssiaskeleita mikä on iha hauska lisä kovan treenin jälkeen. Johanneksella on myös tanssikoulu nimeltän Saiffa. Klikkaa TÄSTÄ niin pääset chekkaan nettisivut!

Tänään mun treeniin kuuluu koti jumppa ja that's it! Maanantaina salille taas! 

*Tehty yhteistyössä Training For Warriors - salin kanssa

 

 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat