Kesän aikana on usein jos jonkinmoisia juhlia tiedossa, ja juhlalookkia saa välillä pohtia oikein hampaat irvessä. Itse tulin siihen tulokseen, että 50-luvun tyylinen juhlalookki sopii lähes tulkoon jokaiseen tilaisuuteen. Ainakaan nyt en keksi yhtäkään juhlavampaa tilaisuutta mihin kiharat ja punaiset huulet eivät sopisi. Riippuu vähän tilaisuudesta, mutta asuksi voi valita aika simppelinkin kokonaisuuden, kun hiukset ja meikki ovat näyttävät, tai sitten laittaa oikein juhlavan asun päälle. Huulipuna on muuten helppo tapa saada näyttävyyttä ihan arkipukeutumisessakin! Punaiset huulet ja esim kokomusta asu, tuota yhdistelmää tulen itse kyllä käyttämään talven tullen!

Hiuksiin saa helposti lisää volyymia ja potkua, kun lisää klipseillä kiinnitettävät pidennykset omiin hiuksiin, jolloin kiharoista tulee entistäkin muhkeammat. Itselläni on näissä kuvissa Rapunzel Of Sweden merkin klipsit, väriltään #18/60. Rapunzelilla on hyvin laaja valikoima erilaisia hiustenpidennyksiä monessa eri värissä, ja jos mieltä kutkuttaa saada lisää volyymia, pituutta taikka molempia, suosittelen lämpimästi Rapunzel Of Sweden pidennyksiä. Ne kun on niin helppo kiinnittää silloin kun siltä tuntuu tai jos haluaa, voi niitä käyttää myös päivittäin.

Itselläni oli hiukan totuttelemista tuon punaisen huulipunan kanssa, mutta lopulta se oli mukava piristys normilookkiini. Jos siis pieni kriisinpoikanen iskee lookin suhteen tulevia juhlia ajatellessa, kantsii kokeilla punahuulia ja kiharapilveä, se on toiminut jo pitkän aikaa, ja on tainnut tulla jäädäkseen.

Here is an look which has been in for long time, and I think it looks good almost in every occasion. Rep lips and curly hair, that's a safe combination, but also very chic choise. 

If you want to get that Hollywood effect to finish the look, I recommend to add a clip on extension to your own hair. On my look we used Rapunzel of Sweden clip on extension #18/60. Rapunzel of sweden has a huge selection of different kind of extensions, and I can recommed these clip on extension to get that hollywooh touch to finish the look. 

Meikki Elina Armas
Hiukset Sarianna Sormunen
Kuvat ottanut Lauri Laukkanen, editointi minä

Rapunzel Of Sweden:

Instagram: @rapunzelofsweden

Facebook: Rapunzel of Sweden

Kommentit (6)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heissan!
Kiitoksia kovasti! <3 Tämän mekon kävin lainaamassa pr-toimistosta, mutta merkiltään mekko GUESS. :) Mukavaa perjantaita! Xx

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Niin on, ja pari luomeakin löytyy. Muutamia arpia myös aknen jältiltä näkyy vielä, mutta en anna näiden asioiden häiritä. :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Niin on, ja pari luomeakin löytyy. Muutamia arpia myös aknen jäljiltä näkyy vielä, mutta en anna näiden asioiden häiritä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat