Joskus minulta kysytään miksi en opiskele valokuvaamista/ halua siitä ammattia, jos rakastan kuvien ottamista niin kovasti. Vastaus on helppo: En halua opiskella sitä alaa pääsääntöisesti, ja valokuvaus on minulle vain rakas harrastus. Rakastan oikeasti kuvien ottamista, siinä on jokin juttu mikä kiehtoo minua suuresti.

Jos kuitenkin päättäisin alkaa opiskelemaan tuota alaa, ja haluaisin työllistää itseni pelkällä valokuvaamisella, olisin ehdottomasti tilannekuvaaja. Haahuilisin kadulla näpsimässä kuvia ihan kaikesta mitä vastaan tulee. Kauniista rakennuksesta, parvekkeesta, kukista, ihmisistä, sekä kaikesta mikä inspiroi minua. Pidän kovasti ihmisten kuvaamisesta, mutta veikkaan, että pyrkisin saada kuvan tietystä hetkestä jossa on ihmisiä, ei niinkään potrettikuvia. Ainakin nyt ajattelen näin.

Omissa asukuvissani minulla on monesti tarkka visio siitä, millaisen kuvan/ kuvia haluan saada tietyssä ympäristössä. Kerron aina ideani valokuvaajalleni Julialle, minkä jälkeen alamme yhdessä työstämään näitä ideoita. Tosin monesti parhaat kuvat tulevat ihan sattumalta. Julia on erittäin hyvä salakuvaaja joka nappaa kuvia silloin, kun en edes osaa odottaa. Annan kamerani Julialle kun liikumme paikasta toiseen, ja näin tulee niitä salakuvia otettua. Monesti näiden joukossa on myös ne karseimmat ja hauskimmat kuvat itsestäni, joille sitten nauretaan mahat kippurassa ja vedet silmissä. Asupostausten joukossa näkyy silloin tällöin kuvia ympäristöstä jossa olemme, ja nämä kuvat pyrin ottamaan aina itse. Toki Julia ottaa kuvia kaikesta muustakin kuin vain asustani, mutta usein haluan itse ikuistaa kaikki ”täytekuvat”.

Tässä on vielä muutamia kuvia Berliinin matkalta, ja voin sanoa, että kamerani oli kyllä kovassa käytössä koko reissun ajan!

Some photos from our trip to Berlin! :) 

Kommentit (4)

Vierailija

IHANIA kuvia!! Ja mulla on ihan sama juttu liikunnan kanssa: se on niin rakas HARRASTUS mulle, että en halua tehdä siitä ammattia. Pahimmassa tapauksessa siitä voisi AMMATTINA muodostua tylsää ja suorittamisen oloista :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia Liisa! :) Xx
Totta tuokin, saattaisi käydä myös noin! :)
Mutta on kiva, kun on löytänyt jonkin harrastuksen, mitä kohtaan on suuri palo!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia kovasti! :) <3
Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa! Valokuvaaminen on kyllä mukava harrastus!
Mukavaa päivää sulle. :) XX

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat