Eilen kerroin, kuinka mua ihan jännittää julkaista tänään tämä postaus, ja se piti ihan paikkaansa. En kovinkaan usein jännitä postauksen julkaisemista, mutta tänään on ollut pieni kutkutus mahanpohjassa. Veikkaan syyn olevan se, että tämä on itselleni ihan uudenlainen aihepiiri josta kirjoitan/julkaisen kuvia. Pidemmittä puheitta, itse asiaan!

Juuri ennen juhannusta meillä oli Suomen Nelly.com tiimin tapaamien pienen bloggaajaporukan kesken, josta nappasin itselleni tämän kauniin mekon mukaani. Sain heti ajatuksen, että tämähän voisi olla jopa morsiamen hääpuku valkoisen värin, pitsin sekä tuon upean leikkauksen vuoksi. Nykyään on hyvin monenlaisia hääpukuja miehille sekä naisille, ja tämä on mielestäni hieman erikoisempi ja jokseenkin moderni valinta morsiuspuvulle.

Hääpuvun osto ei ole itselleni mitenkään ajankohtainen asia, mutta halusin tuoda tämän mekon juuri hääpuvun muodossa esille. Jos tästä mekosta jotain laittaisin omaan tulevaan pukuuni valkoisen värin lisäksi, olisi se ehdottomasti tuo kaunis pitsikangas sekä tuo mielenkiintoinen leikkaus puvun alaosassa.

Onko siellä ruutujen toisella puolella joillekin kenties kesähäitä tulossa? :)  

This is the post I told about to you guys yesterday! I'm so excited of these photos, because I have never done this kind of a photoshoot before in my life! Just before midsummer we had a meeting with Finlands Nelly.com team, and I literally fell in love with this beautiful dress! I think it could be a bride dress, so that's why I wanted to do this kind of an outfit post. 

I don't need a bride dress for a long time, but it was fun to be a fake bride for a moment! x) 

NELLY mekko/ dress
GLITTER korvakorut / earrings

Kuvat ottanut Julia, editointi minä
Photos taken Julia, edited by me

Kommentit (12)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Pidän itsekin paljon tuosta puvusta juuri siksi, koska se on vähän erilainen kuin yleensä totuttuihin hääpukuihin. :) Jukka Rintalan puvut olla todella kauniita! <3 Mietin juuri samaa, että joko tekisi itse (tosin omat taitoni eivät siihen riitä) tai sitten teettäisi puvun, jollon siitä saisi ihan uniikin kappaleen! :)
Aurinkoa sun keskiviikkoon!:) <3

Laura

Siis VAU! Ihan loistavia kuvia, kaunis mekko ja kaunis tyttö kauniissa ympäristössä. Singahti oitis yhdeksi suosikikseni postauksistasi! Ei voi muuta sanoa kuin että upeata :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka!
No kiitos kovasti! Mun mielestä mekko sopi kans tosi hyvin tähän ympäristöön! :) Tosi kiva kuulla, että pidät tästä postauksesta! Ihanaa päivää sulle! <3 :)

Henni

Ei pitäisi lukea blogiasi, sillä joudun aina ostoskiusauksiin ;) nytkin ihastuin tohon mekkoon, ja kävinkin sitä jo Nellystä etsimässä. Päälläsi näyttää rutkasti vielä paremmalta kuin sivuston mallilla!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Oi oi! :D
Mekko on kyllä kaunis! Pidän tosi paljon tuosta erikoisesta leikkauksesta helmassa! <3 Kiitos sulle kovasti, oikein aurinkoista päivää sulle! <3 :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat