Vihdoin on flunssa alkanut hellittää, ja olen päässyt viettämään tämän päivän muuallakin kuin vain sohvalla maaten. Kävimme ystäväni Matiaksen kanssa Spaltin pressitilaisuudessa, joka oli tämän viikon ainoa tilaisuus minne pääsin osallistumaan flunssan takia. Aamupäivällä lähdin aikaisin keskustaan, ja löysin nämä polvisukat H&M.ltä. Sukat ovat suht paksut, joten tuossa asussa ei tullut yhtään kylmä.

Edellisessä postauksessa kerroin ongelmasta läppärini suhteen, mutta probleema ei ole koneessa vaan katsoessa postauksia eri laitteilla, kuvat näyttävät myös erilaisilta.Tähän asiaan täytyy paneutua oikein kunnolla ja toivottavasti tämä pulma saadaan pian ratkaistua. 

Nyt sitten illanviettoon, ainakin asukokonaisuus on jo valittu. Kivaa perjantaita! :) 

Today I spent the day with my friend Matias, we had some coffee and after that we went to Pr office Spalt. I bought these over knee socks today, I must say I really like these ones! Now I will close my laptop, and I'm ready for the evening! Have a great Friday! 

ZARA takki/ coat
H&M neule/ pullover
ZARA hame/ skirt 
H&M polvisukat/ socks
ZARA korot/ heels 

Kuvat ottanut Matias Jalmari, editointi minä.
Photos taken by Matias Jalmari, edited by me. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat