Vihdoinkin pääsin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni, eli pääsin käymään Linnanmäellä! Eihän sinne ole hankalaa mennä, mutta ei vain ole tullut käytyä siellä vielä tänä kesänä.

Mentiin vanhempieni kanssa käymään Hernesaaressa, kun oli mukava olla ulkona lämpöisän ilman vuoksi. Siskoni ja hänen miehensä oli Lintsillä ja me liityimme heidän seuraan myöhemmin.

Oli hurjan hauskaa päästä käymään Linnanmäellä pitkästä aikaa! Tulee niin nostalginen olo, kun käy tuolla alueella sekä laitteissa. Pelkään muuten erittäin paljon korkeita paikkoja, joten vuoristoradat ja laitteet missä mennään korkealla saa mut kirkumaan ihan kurkku suorana. Nauroin ja kiljuin samaa aikaa. Viimeisessä laitteessa nauroin haljetakseni, on se edelleen vaan yhtä hauskaa istua laitteiden penkkeihin ja kokea se vauhdin hurma, vaikka tän reissun aikana mulla nousikin oksu kurkkuun. xD 

Kommentit (6)

Salla

Ihania kuvia! Ja välillä mukava lukea postauksia joissa pääosassa eivät ole vaatteet vaan tekemisesi. Vaikka tokihan vaatteet yleensä ovat se ykkösjuttu kun kyseessä on kuitenkin muotiblogi, mutta reissuista ja tekemisistä lukeminen on myös aina mukavaa :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla, että pidit postauksesta! :) Täytyypä tehdä näitä useamminkin! :)
Kiitoksia kommentista! :)

Mari

Oi, itsellänikin tulee oikein nostalgiafiilis kun ajattelee Lintsiä! Pienenä siellä käytiin ainakin kerran kesässä, ja vähän vanhempanakin Linnanmäki oli mukava paikka treffata helsinkiläisiä kavereita kesäisin.
Useaan vuoteen en ole siellä käynytkään... Mukavaa kun julkaisit tämän postauksen; menin heti katsomaan valokarnevaalien ajankohdan. Ja se sattuu juuri hyvin syyslomalle!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kuulostaapa ihanalta! :)
Oi miten kiva juttu, että pääset valokarnevaaleihin! Itse olen kans käynyt siellä muutaman kerran, täytyypä tarkastaa heti tuo päivämäärä! :)
Mukavaa iltaa sulle Mari! <3

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No kiitos! Arvaa olenkos himoinnut näitä pitkään, ja lopulta päädyin hankkimaan ne! Ne ovat Nellyltä, heidän sporttimallistoaan. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat