Eilinen kuvaushimotus nousi niin koviin svääreihin, että iskin isälleni kameran käteen ja sanoin, että mulla on idea. Idea syntyi mulle pellosta. Kirjaimellisesti. Pelto. Sitä kuulkaas Kokkolasta löytyy jonkun verran. Kyllä täällä keskustakin on ja kiva sellainen, mutta peltoa löytyy lähempää täällä, kuin Helsingissä. No asuni. Tänne lähtiessä en usein ota vaatteita mukaan ( kuulostipa oudolta ) sillä täältä löytyy kaapistani aina päälle pantavaa. + Äidin kaapilla on hyvä käydä! ;)

Täältä löytyy itseasiassa aika huikeita muotilöytöjä! Meillä nimittäin on vitage kätköjä, sekä joitain hankintoja, joita ei vain ole tullut heitettyä pois. Päätin katsoa mitä siitä kaapista löytyy ja monia aika hauskoja juttuja tuli kaivettua sieltä esiin, muutamia juttuja lukuun ottamatta.

Tässä siis jotain ihan täysin erilaista mitä mulla on yleensä päällä. 70- luku ja hipahtava tyyli on tosi in nyt joten tässä sitä kunnon hippi meininkiä! Muutenkaan en metsään lähde kyllä asukuvia ottamaan mutta näihin tuo pelto ja metsä sopi kuin nenä päähän! Hauska tämmönen erilainen postaus!

Joten, mitäs mieltä olette? Hitti vai ihan hihhuli look? Mulle toi hippi juttu ei ihan tunnu kokonaan omalta jutulta, mutta jotain vaikutettaita siitä voi ottaa! :D

 

 

Yesterday I had a bit different kind of a photoshoot. I said to my dad that he's gonna be my photographer today. So he did. This is totally not the look / style I wear or even the forest is not my thing to take photos, but for these ones the forest was best choice and the look was quite cool, I must say. I would not wear these things yet, but maybe some pieces for the summer! So much fun to make a bit different kind of a photoshoot!  

Kommentit (6)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Oi siistiä että tässä on hitti look! Kiitos Nella! :) Oli hauska yhdistellä näitä hippi juttuja erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Ja hei hyvää pääsiäistä! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Hei Milla! Voi onpa kiva kuulla, kannatti kyllä kokeilla jotain ihan muuta mitä yleensä laitan päälle. Tykästyin kovasti kans tuohon mokkanahka liiviin. Saattaapi tulla mulla köyttöön. x) Kiitoksia sun kommentista <3 Mukavaa pääsiäistä!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Hei Milla! Voi onpa kiva kuulla, kannatti kyllä kokeilla jotain ihan muuta mitä yleensä laitan päälle. Tykästyin kovasti kans tuohon mokkanahka liiviin. Saattaapi tulla mulla käyttöön. x) Kiitoksia sun kommentista <3 Mukavaa pääsiäistä!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Mari kiitos sulle! <3 Kiva kuulla, että se välittyy kuvista tuo tunnelma. Pyrin kyllä aina tuomaan kuvan kauttaa jonkilaista fiilistä esiin, joten mukava jos se tulee esiin näissä. :) Makeaa pääsiäistä ja kiitos sun kommentista! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Osaa kyllä! Ihan yllätyin iskän kuvaustaidoista! :D Tietää, että kotiin tulessa myös luottokuvaja paikalla. Kiva kun jotain löyty myös sulle näistä erilaisemmista asuista! Kiitoksia Jenni kaunnista kommentista! Tsemppiä tiistaihin! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Osaa kyllä! Ihan yllätyin iskän kuvaustaidoista! :D Tietää, että kotiin tulessa myös luottokuvaja paikalla. Kiva kun jotain löyty myös sulle näistä erilaisemmista asuista! Kiitoksia Jenni kauniista kommentista! Tsemppiä tiistaihin! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat