Kuvasimme eilen Julian kanssa aika lailla koko päivän, sillä kuvattavia asuja oli enemmän kuin yksi. Kuvien asut ovat H&M Studio -mallistosta, ja mallisto tulee myyntiin torstaina 10.9. Aleksanterinkadun myymälään sekä Turun Hansaan. Nyt on erittäin mielenkiintoinen mallisto kyseessä, suosittelen vilkaiseman ja kokeilemaan malliston vaatteita, ainakin itse tykästyin ja näitä tulen käyttämään nyt syksyllä/talvella. 

Valitsin kuviin yksiä lempituotteitani Studio -mallistosta, ja tuo nahkahaalari mulla olikin yllä jo Blockfesteillä. Hattu on musta erittäin cool, jotenkin villi ja siisti samaa aikaa, sekä nuo saappaat otan talvella kyttöön. Meillä on itse asiassa kotona vähän samanlaiset saappaat jo vuodelta nakki ja kivi, joten saa nähdä, ehkä nappaan ne seuraavalla Kokkolan reissullani itselleni.

Mielestäni tämä mallisto on supercool, mutta silti sellainen mallisto mistä löytyy laidasta laitaan vaatteita ja asusteista eri tyyleille. Sitten kun ilmat alkaa viileeneen, laitan varmasti tuon lakin päähän, siitä mä tykkään!  

 

Yesterday we took these photos with Julia, and all the clothes are from HM Studio- collection. I'm looking forward for bit more cooler weather so I can wear those boots and that hat on! 

H&M STUDIO vaatteet
H&M STUDIO clothes

Kuvat ottanut Julia Namrood, editointi minä
Photos taken by Julia Namrood, edited by me

Kommentit (13)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia sulle <3 No on kyllä milenkiintoinen mallisto! Ttosi vanhahtavia viboja mutta trendikäs! :)
Mukavaa sunnuntaita Terhi! :)

Amanda

Säikähin hetkeks tota viimestä kuvaa, ku sulla ei ollu jalkoja. Mutta siis älyt-tömän hienoja kuvia. Sä oot mallina niin moneen muuntautuva ja Julialla on persoonallinen kuvaustyyli, aika hyvä kombo yhteistyöhön. Kuvat on aina ku jostain oikeista muotijulkaisuista! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Hahah joo onhan tuo kuva vähän koominen :D Näkyypähän hyvin tuo lahkeen mitta, hah.
Yhteistyö Julian kanssa on ihan huippua! Mukavaa hommaa.:)
Kiitoksia kovasti sun kommentista ja kauniista sanoista, ihanaa päivää! <3

Vierailija

Mää löysin aika vasta blogisi, ja oon ollut tosi iloinen, että siihen törmäsin. Sulla on hieno ja rohkea tyyli ja blogisi on täynnä kauniita kuvia :) Tuo strassipaita on sairaan hieno, en vaan tiedä, missä sitä käyttäisi :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Miten kiva kuulla, että blogi on sulle mieluinen, kiva kun olet alkanut seuraileen. :) Strassipaidan aattelin yhdistää hyvin simppelisti: mustat ukkohousut tai vaikka hame. :)
Kiitoksia sun kauniista sanoista, ihanaa sunnuntaita sulle! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat