"Olenko mä nyt aivan liian kovis, jos otan nämä kengät?” Se asia kävi mielessäni heti ensimmäisenä näitä kenkiä ostaessani. Seuraavaksi naurahdettiin sanalle ”kovis” minkä jälkeen ajattelin, että eipä sillä ole mitään väliä, jos tyylini ei aina ole klassinen. Pidän kovasti näistä kengistä, ne tuntuvat hyviltä jalassa, ovat hiukan villit, ( pidän kokonaisuuksista joissa on aina jotain särmää) ja nyt haluan kokeilla jotain uutta.

Nämä ”koviskengät” ovat yhdet suosikkikenkäni jotka omistan, vaikka sitä ei saattaisi heti ensimmäisenä minusta uskoa. Nämä tossut jakaa varmasti mielipiteitä, mutta välillä kannatta poiketa omasta tutusta tyylisuunnasta edes ihan hitusen verran. Siitä on tuskin mitään haittaa, päinvastoin, se tuo piristystä omaan pukeutumiseen. Näin olen itse kokenut. :) 

Onkos teillä joitan "villejä" hankintoja, joista on tullut teille yksiä lempituotteitanne? :) 

Before I bought these shoes, I had to think twice are those too "wild" for me. But then I decided " what the heck, I will buy these shoes because I like them." Quite a simple decision. Sometimes it's just a good thing to step out from your comfort zone, and try something new, this tip is good to remember what comes to your style, but also generally in life. 

MINT&BERRY / ZALANDO mekko, dress
DIN SKO nahkakengät, leather shoes 

Kuvat ottanut Matias Jalmari, Editointi minä
Photos taken Matias Jalmari, Edited by me

Kommentit (7)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla, että kengät ovat myös sun makuun! :) Kivaa vaihtelua kokeilla jotain täysin erilaista, mihin on yleensä tottunut! Iloa sun päivään Susanna! :) <3

Vierailija

Ihanat ihanat ihanat!! Siis ihan täyden kympin asu ja KUVAT!! Ihan sika makeita! :)

Ja hei, nyt treffataan joku päivä (pistän ite ainakin kesän ja ekstemporee-reissujen piikkiin sen, että oon ollut vähän huono sosialisoitumaan! :D).

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Liisa! <3
No treffataan kyllä! Lomalla on kiva tehdä juttuja ihan ekstemporee! No stress! :) Kuullaan pian! :) <3

Tyttö

Ei kyl itseeni iske yhtään nuo kengät, niinkuin sanoitki nii jakaa tosiaan mielipiteitä :) mut pääasia tietty aina et ite tykkää omista kamppeista!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No kiitos! Kiva kuulla sun palaute.:) Pidän itse kans tästä, tosi simppeli kokonaisuus. :)
Mukavaa viikonloppua! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat