Tällä hetkellä mun ehdoton herkkusuosikki on pensasmustikoista tehty smoothie. Mikä siitä tekee niin spesiaalin herkun on juuri nuo pensasmustikat. Mielestäni ne eroaa maultaan tosi paljon ”perus” pakastemustikoista. Laitan tuoreita ja pakastettuja pensasmustikoita keskenään blenderiin, jolloin smoothiesta tulee tosi raikas. Lisäksi yksi purkki rasvatonta rahkaa ja ihan pieni tilkka maitoa, ja eipä sinne muuta tarvitsekaan. Kun maitoa ei laita liikaa, koostumuksesta tulee ihanan kuohkea ja pehmoinen.

Lisää puhtia smoothie saa kermarahkasta, kookoshiutaleista sekä taateleista. Kermarahka on mielestäni superhyvää ja siihen teen joskus smoothien, jos mieleni tekee tosi lujaa jätskiä. Hyvä korvike sokeriselle jätksille. Musta tää smoothie on ihan superhyvää!

 

Kommentit (2)

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Mun tämän hetken lemppari smoothie koostuu persikoista/nektariineista, banaanista ja mantelijuomasta. Tavallisista mustikoista tuli tehtyä smhoothieta melkein koko talvi, mutta pitääkin testata nuo pensasmustikat :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Oi nami! Kuulostaa tosi hyvältä smoothielta, täytyypi kokeilla. :) Pensasmustikoista tulee kyllä täysin erimakuista smoothieta! Suosittelen! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat