Olisitko kiinnostunut kustomoimaan Adidakset juuri oman näköisiksi? junkyard.fi nettisivulla avautuu 2016 vuoden puolella Styling kit -sivusto, jossa pääset kustomoimaan esimerkiksi valkoiset Adidakset kultaisten nauhojen ja laattojen kera, tai vaikka mustat kiiltävät nauhat ja nahkalaput  kenkien yläosaan. Mielestäni tämän on tosi kiva tapa tuoda omaa tyyliään esiin. 

Tässä on kuvia eilisestä tapahtumasta jossa pääsimme stailaamaan omat Addut. Tilaisuuden järjesti Pr toimisto Polhem ja Junkyard, sekä ravintola oli A 21 Dining. Ravintola on kaunis ja viihtyisä sekä ruoka siellä on erittäin hyvää. Kannatta käydä testaamassa se ravintola. :)

Nyt kustomoidut Adidakset jalkaan ja lähden käymään keskustassa. Kivaa perjantaita! <3 

 

 

Yesterday we had a dinner event by Polhem and Junkyard, and we got to style our own pair of Adidas sneakers. On 2016 you can style your own pair of sneakers. Here are some photos of last night and my pair of Adidas sneakers.

Have a nice Friday! <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat