Lapsena toivoin, että saisin silmälasit itselleni. Mielestäni silmälaseja oli kiva kokeilla, ja silloin tällöin nappasin äitini lasit ja menin peilin eteen testaamaan niitä. Isovanhempieni lasit olivat jotenkin oudot, näin ajattelin, sillä niissä oli kaksiteholinssit. Toinen asia mitä toivoin lapsena oli hammasraudat. Mua kiinnosti hurjasti tietää, miltä hammasraudat tuntuu hampaissa. Noh, en saanut silmälaseja enkä hammasrautojakaan, joten tyydyin kohtalooni vain kokeilemaan muiden laseja. Toisten hammasrautoja en sentään testannut. Ehkäpä joskus mun lapsuudenhaave toteutuu ja saan silmälasit myös omaan käyttööni! ;)

En käytä vieläkään silmälaseja, mutta se ei estä niiden sovittamista. Pidän laseista jotka ovat vähän massiivisempia, sillä jos minulla olisi silmälasit haluaisin, että ne myös näkyvät ja kunnolla. Tässä on mun tämän hetken top kolmen kärki, mitä silmälaseihin tulee.

Minkälaisista silmälaseista te pidätte? :)  

Nyt mä lähden kipaisemaan keskustassa ja illalla SAND- merkin tapahtuma. Kuullaan siis pian, aurinkoista perjantaita, ihana ilma tuolla ulkona! <3 

When I was a child I wanted to have glasses and I hoped I would get brace's also. I thought that eyeglasses were so cool, and I was very interested to know, how it would feel to use teeth barce's. Well I did not get glasses or brace's, but I just wanted to do a post about these cool eyeglasses, If I would get glasses, I would want quite massive ones. What do you think about these ones? :)

Specsavers - kultaiset soikeat silmälasit

Boss / Specsavers - mustat neliskanttiset silmälasit                          

Specsavers - ruskeat pyöreät silmälasit            

BIK BOK takki/coat
MONKI paita/shirt
TOPSHOP housut/pants
EVENTO kengät/shoes
LUMI laukku/bag                             

Kuvat ottanut Julia Nanmrood, editointi minä.
Photos taken by Julia Namrood, edited by me. 

Kommentit (11)

Ellensaara

Ihana!! SOpii sulle kyllä ihan hitsin hyvin melkeinpä kaikki noi lasit oikeestaan! Mäkin halusin pienenä aina lasit, hammasraudat + kipsin ;)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos sulle. :)
Oi vielä kipsinkin! :D Itselläni on ollyt kävelykepit aika pitkäänkin muutamaan otteeseen, mutta kipsiä ei ole vielä tullut testattua, katsotaan tuleeko sellainen joskus vastaan!
Mukavaa päivää! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Oi vielä kipsinkin! :D Itselläni on ollut kävelykepit aika pitkäänkin muutamaan otteeseen, mutta kipsiä ei ole vielä tullut testattua, katsotaan tuleeko sellainen joskus vastaan!
Mukavaa päivää! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos sulle. :)
Oi vielä kipsinkin! :D Itselläni on ollut kävelykepit aika pitkäänkin muutamaan otteeseen, mutta kipsiä ei ole vielä tullut testattua, katsotaan tuleeko sellainen joskus vastaan!
Mukavaa päivää! :)

Mari

Musta tuntuu, että nykyään ihmiset suhtautuvat positiivisemmin silmälaseihin.
Itsekin ajattelen, että jos joskus saisin silmälasit, olisivat ne varmasti kookkaammat ja osa asukokonaisuutta.
Mukavaa syksyistä viikonloppua!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Niin se voi olla totta, jossain vaiheessa muodissa oli ne läpinäkyvät lasit, jotka kiinnittivät mahdollisimman vähän huomiota. Nykyään käytetään paljon kookkaampia silmälaseja, sekä muutama tuttuni jopa haluaa lasien olevan asussa se räkein juttu. :)
Kiitoksia paljon, ja kivaa lauantaita! xx

Naomi

Miten sulla voi olla jo noin ryppynen otsa? 35 veenä uurteet syvemmät, nyt näkyy hyvin mut sit ne on kuin gordon ramsaylla

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

huh huh. xDD
Mä en kyllä itseasiassa tiedä mistä se johtuu. Ollaanhan me tästä mun otsasta jo muutamaan otteeseen puhuttuki jo, ja edelleenkään mua ei mun ryppyotsa haittaa. 8)) Parempaa päivää sulle!

Nykyään laserleikattu

Itse lapsena silmälaseista (ja onneksi vain öisin käytettävistä raudoista) kärsineenä en voi kyllä ymmärtää :D koin lapsena niistä niin suurta pilkkaa ja tuskaa että tuntuu vertauskuvallisesti samalta kuin tilanne jossa terve ihminen haluaisi pyörätuolin vain huvikseen kruisailuun :D paljon nätempi olet ilman!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Todella harmi kuulla, että olet saanut kokea nuorempana mainitsemaasi kohtelua. Joillakin on kyllä kumma tarve päästä ilkeilemään muille.
Sille en voi mitään, että lapsena mua kiehtoi lasit ja hammasraudat, ne näyttivät mielestäni mielenkiintoiselta. Toki jos minulla olisi ollut lasit ja raudat suussa, voisi mun mielipide olla toinen.
En voi tietää miltä silmälasien käyttäminen tuntuu päivittäin, mutta tunnen muutamia henkilöitä jotka tykkäävät kovasti siitä, että he saavat käyttää laseja joka päivä. Lasit kuulemma tekevät sen viimeisen silauksen heidän lookkiin. :)

Vierailija

Lapsen sitä haaveilee jos jonkinlaisesta, ja isompana vasta tajuaa asioiden oikean laidan. Minun paras ystäväni haaveili lapsuudessa, että hänestä tulisi isona "hippi ja hulivili" . Onneksi ei toteutunut :) , mutta se oli hänestä niin hienoa. Minä puolestani kerroin hänelle, että minusta tulee oopperalaulaja ja lähetystyöntekijä. Kumpaankaan ei ole kykyjä :) . Otsarypyt kertoo ettet ole täyteaineilla täytetty, vaan ihan luomu. Tsemppiä päiviisi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat