Mietein tätä postausta tehdessä mm sitä, että jos nyt juhlittaisiin pikkujouluja olisi mulla koko asu valmiina! Nyt ei kuitenkaan juhlita pikkujouluja, sillä kesää on vielä hiukan jäljellä. Nyt kuitenkin sattuu olemaan sellainen kokonaisuus, minkä voin pukea kesällä taikka talvella päälle, mutta kesäisemmän fiiliksen saa pintaan ehdottomasti näistä Glitterin pirteistä koruista! Myös kuvissa näkyvä mustan värinen koru sopii mielestäni oikein mainiosti kesään. Olen käyttänyt todella paljon mustia vaatteita kesän aikana, ja pienet väriläiskät piristävät kummasti kokomustaa kokonaisuutta!

Glitterillä on todella laaja valikoima kaikenlaisia koruja, ja muutaman kerran olen kirjaimellisesti juossut kyseiseen liikkeeseen juuri ennen juhlia, sillä koruni ovat jääneet kotiin. Tässäpä on muutamia koruja Glitterin valikoimasta. :) 

Here are some jewelry from Glitter. On summer I like to wear black outfits, just the same as during winter, but I like to add some bright colored details to make it more "summer outfit".

GLITTER korut/ jewelry *
MOHITO Gold Label collection mekko/ dress

*Vastaanotettu blogin kautta. 
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat