Vajaa pari viikko sitten ystäväni Mikko julkaisi ”Mä olen tässä” -singlen, ja biisiä on päässyt kuuntelemaan muun muassa Spotifyssa ja YouTubessa. Mielestäni biisi on todella hyvä! Olen kuunnellut sitä monta kertaa putkeen, enkä ole kyllästynyt siihen lainkaan. Kuultuani tuon kappaleen sain idean tehdä Mikosta pienen esittelyn blogiini, sillä mielestäni Mikko on erittäin taitava artisti ja hänellä on upea ääni! Samassa biisissä kuullaan myös Mikon kaksoisveljen huippuja beatbox soundeja, jotka tuovat mukanaan jotain uutta popballaadiin. 

Mikko kertoo miten biisi syntyi: 

Viime talvena istun kaverin luona ja kirjoitin biisiä. Mulla oli valmiina paperilla lause “Samaan tahtiin” jonka ympärille halusin kirjoittaa rakkauslaulun. Olin pohtinut, mitä nykyajan rakkaus on.. Kysyin ystävältäni Hannalta, että mikä asia on sille tärkeintä parisuhteessa. Hän mietti hetken ja vastasi: “Mä haluun, että se toinen on siinä. Tapahtui mitä vaan, pitkiä työmatkoja tai riitoja, niin silti voi luottaa sanomattakin, että se toinen on siinä.” Mä kirjoItin heti ylös lauseen “mä olen tässä”. 

Mikolla on myös #mäolentässä -kuvakampanja joka mahdollistaa jokaisen pariskunnan oman, ainutlaatuisen rakkaustarinan jakamisen. Kampanjalla kootaan musiikkivideo rakastuneiden pariskuntien kuvista. SoMe-kampanjan avulla Mikko haluaa muistuttaa ihmisille, kuinka tärkeää on luottaa aitoon rakkauteen nykypäivänäkin. Pariskunnat voivat jakaa tarinansa kuvan kanssa Facebook-tapahtumassa. Ajatus kampanjasta lähti siitä, kun Mikko halusi musiikkivideon, joka on täynnä rakastuneiden pariskuntien kuvia.

Mikon löytää muun muassa Instagramista: @MikkoHarju ja Facebookista: Mikko Harju. Kuvien lopussa on myös kyseinen biisi, sekä linkki Spotifyhin ja iTunesiin. Käykäähän kuuntelemassa tämä biisi! :) 

 

 SPOTIFY ja iTUNES -linkki 

This is my friend Mikko Harju, he has just made his new single "Mä olen tässä" ( I am here) and I wanted to make a post about this song and about him. Mikko is very talented singer- songwriter and you can find Mikko on Instagram: @Mikkoharju and on Facebook: Mikko Harju. You can listen his song on SPOTIFY and on iTUNES ! :) 

Kuvat: minä. 
Photos by me. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat