Joskus on niitä päiviä, kun mikään vaatekappale ei näytä hyvältä, eikä löydy mitään inspistä asukokonaisuuksiin. Silloin, kun mulle käy näin, luotan aina pelkästään perusvaatteisiin. En edes jaksa alkaa kikkaileen jotain luovaa asua, sillä ei se tunnu toimivan päälläni juuri sillä hetkellä olleenkaan. Musta väri ja nahkahousut on mun luottovaatteet. Mikä tekee vaatteesta luottovaatteen on se, että siinä tuntee olonsa aina mukavaksi ja se sopii oikeastaan ihan kaiken kanssa yhteen.

Tämä oli mun viime viikon lauantain asu, kun lähdettiin Vivianin kanssa kuvaileen. En jaksanut panostaan inspiroivaan pukeutumiseen sitten yhtään flunssan takia, joten tämä mustan värinen kombo toimii aina. Kengissä on hitusen väriä, sekä takin kimmeltävä pinta tuo perus mustaan vähän sitä jotain. Joten todellakin perusvaatteet kunniaan!

 

Do you know the feeling, when you don’t have anything to wear even though you have lots of clothes in your closet. Well I have those moments once in a while. When I don’t have any inspiration what comes to outfits, I always count on black color and leather pants. I always trust on this combination and I feel good with black shirt and leather.

FILIPPA K takki/ jakcet
ZARA poolo/ turtleneck 
HM housut/ pants
CENTRO flats 

Kuvat Vivian/ Photos taken Vivian 
Editointi minä/ Edited by me

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat