Tämä päivä on mennyt aikataulullisesti aivan päin mäntyä, enkä ole tehnyt mitään niitä asioita, joita olin suunnitellut. Suunnitelmiini kuului aikainen herätys, töiden tekoa aamupäivään asti, juoksulenkki, kaupassa käynti, suursiivous, suihku, aikataulutettua löhöämistä sohvalla, huomisen postauksen teko, sekä rauhassa laittautuminen ja lähtö ystävieni luo. Näistä mikään ei ole vielä toteutunut, sillä heräsin aivan liian myöhään, kiskaisin itseni sängystä ylös vihaisena itselleni, ja hiki poskella lähdin keskustaan hakemaan kamerani laturin, jonka olin unohtanut eiliselle kuvauspaikalle.

Laturin haettua päätin lähetä kotiin hoitamaan tekemättömät asiat ja niiden jälkeen mennä väkipakolla lenkille. Tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin: onko muka pakko lähetä kotiin tekemään asioita vain siksi, koska olin itse niin suunnitellut. Mennä juoksulenkille, vaikka ei voisi vähempää kiinnostaa? Päätin, että ei ole pakko. Samalla hävisi suuttumukseni myöhään heräämiseeni, eikä mikään asia/ työ ole kuitenkaan sellainen, mikä olisi pakko hoitaa juuri tänään.

Havahduin siihen seikkaan, että ehkä oli vain hyvä juttu nukkua myöhään, ottaa rennosti ja kuunnella itseään. Miksi kokea huono omaatuntoa, jos en saa suoritettua kaikkia asioita vapaapäiväni. En ole mikään superihminen, eikä minun tarvitse olla sellainen. Täsmällisyydessä ei ole mitään pahaa, mutta monesti me luomme itse ihan turhaan paineita omassa arjessamme. Saatamme verrata toisten elämää omaamme, sekä kokea huonoa mieltä siitä, jos ei itse aina jaksa. Toisen elämä saattaa vaikuttaa hohdokkaammalta kuin oma, mutta ikinä ei voi tietää mitä toinen ihminen voi käydä läpi. Tietysti on hyvä olla perusrutiinit omassa arjessaan, mutta haluan myös olla se ihminen, joka pystyy hymyssä suin poiketa rutiineista, löhötä sohvalla, jättää lenkin väliin ja tehdä vapaapäivänäni juuri niitä asioita, joita itse huvittaa.

Tämmönen pieni pohdinta tälle illalle, ja nyt sitten suihkun kautta ystävieni luo. Oikein rentoa lauantaita kaikille. :)

                                                            

Kommentit (2)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kyllä, välillä pitää muistaa höllätä ja heittää jalat pöydälle. :) Tsemppiä tiistaihin Jessica! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat