Kello herätti klo 7:00 ja ekat sanat silmät avattua oli että voi räkä. Jep. Ulkona sato lunta ja ilma oli harmaa. Tätä en ollut suunnitellut, varsinkaan lumi/räntäsadetta tilannut. Asukuvia piti mennä kuvaamaan mutta räntäsateeseen meno ei olisi vaan toiminut kuvissa. Uudet ideat kehiin ja sain kun sainkin ihan uuden päähänpiston. Fiilisvideo. Jos ei voi asukuvia ottaa, otetaan sitten videota tästä päivästä. 

Mentiin Julian kanssa keskustaan pyöriin ja videosta näkeekin mitä kaikkea chilliä tänään tehtiin. Kotiin päästyä ilma oli kirkas ja aurinko tuli esiin. HAH. No onni oli tuo räntäsade sillä muuten ois video jäänyt tältä päivältä tekemättä. Videoita sanoin tekeväni joka vko 1 kappaleen, joten nyt täytyy petrata siinä hommassa! Kreisit aikataulut kahden viikon aikana on tosin ollut ehkä osa syy mutta nyt niitä videoita taas kehiin! 

Nyt menee läppäri muutamaksi tunniksi kiinni, siivoan, nukun päikkärit ja töitten pariin! Aurinkoista keskiviikkoa kaikki! <3 

 

 

Woke up this morning at 7:00 am and my first words was oh crap. Snow was falling down from the sky and the weather was totally gray. We were supposed to go to have a photoshoot today but the weather was so bad that the pictures would have been quite terrible. So I had to think something else. I came up with this video idea! To take a video of the day. When I got home the sun came to visit us and the sky was blue. HAH. But lucky me the weather was so bad, otherwise I would not have done this video today! 

Now I'm gonna turn off my laptop, clean my home, have a nap and start to work again. Have a lovely wednesday! <3 

Kommentit (4)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Nella! <3
Videossa vähän tehtyjä tilanteita ja tarkotus olikin tehdä vähän hassuttelu video. :) Hiukan erilaista ilmettä normi kuvien lisäks. x)
Tosi kiva kuulla, että video idea toimi! Tsemppiä loppuviikkoon kaunotar! <3

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Hei kiitos Julia sun palautteesta! <3 Ilo kuulla että oot löytänyt tänne blogiin! :) Oikein mukavaa viikkoa sulle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat