Joko teillä on ihan joulufiilis? Mulla ei sitten tippaakaan. Heh. Eilinen oli suoraa kuin syyskuun aurinkoisista päivistä! Ah mikä ihana aurinko tuli esiin. Muutamat kuvat nappasin matkanvarrelta ja voi kuinka ois tehnyt mieli jäädä kuvaileen koko päiväksi ihanaa Helsinkiä, kun aurinko paisto ja kaikkialla oli van niin kaunista. Mutta joululomalla sitten! Jos aurinko tulis esiin ja hitusen ois lunta maassa, olisin oikein happy. Toppavaattet niskaan ja ulos kuvaileen!

 

Nyt mä lähden talvitakin metsästykseen osa 265 ja toiv jostain se mieluinen löytyis! Lahjat vois samalla ostaa ja sitten H&M homen sisustus juttuja ihaileen! Siellä on nii ihania juttuja kuulkaas tullu! Tai no mä en muista millon siellä olisi viimeks tullu käytyä, mutta muutama päivä sitten eksyin sinne ja jotain sisustus juttuja lähti mukaankin! Pian laitan kuvia niistäkin härdelleistä. Ihan innoissani olen näistä hommaamistani jutuista!!

Have a nice day! <3

IMG_8429

 

IMG_8416

 

IMG_8432

 

IMG_8433

 

IMG_8519

 

IMG_8498

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat