Maanantai on sujahtanut täällä lukemisen merkeissä. Eikä minkään tahansa kirjan, vaan kauan toivelistalla olleen Coco Chanelin kuvitetun elämänkerran. Kuvat on aidoista tilanteista ja Cocon eri elämänvaiheista. Kirjassa on myös hänen omia piirroksia asuluonnoksista, sekä omia kuuluisia sanontoja putkahtaa esiin moneen otteeseen. Tätä kirjaa on tullut etsittyä huisin pitkään ja lopulta päätin tilata sen. Yli kuukauden odottelun jälkeen se on nyt tässä. Tämän tyylisä kirjoja tykkään lukea useimmiten: elämänkertoja ja romaaneja. Tällä hetkellä luen toistamiseen Kuningatar Noorin dokumetaarista elämänkertaa, sekä Audrey Hepburnista kertovaa kirjaa nimeltä Lumous. Bloggaamisen, aikakausilehtien ja SoMen vastapainoksi on musta varsin rentouttavaa lukea kirjoja ja hetkeksi unohtaa ihan kaikki muu. 

Sellasta siis tän päivän aamuun kuului ja illemmalla taas salille. Kahvia taidan myös kumota vielä muutaman kupposen lisää,  ihan näin maanantain kunniaksi. Mainiota päivää! :)

 

 

IMG_8255

 

Kommentit (1)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Juu kyllä, tämä teos on englanniksi. Muutama muukin Chanelista tehty kirja on vielä hakusessa ja täytyykin kysäistä, jos näitä kirjoja on painettu myös suomeksi. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat