NONIIN! Nyt sitä ollaan virallisesti Bootcampillä. Kesäkroppa 2015 täältä tullaan! Hah. Kuten täällä MyCosmon puolella on huomattu, Bootcamp on nyt alkanut. Jeps ja kerroinkin jo aijemin kyseisestä kuvauspäivästä, missä kuvasimme siis Bootcampiin liittyviä treenivideoita. Näitä ilmestyy MyCosmon puolella tiuhaan tahtiin joista todellakin saa hyviä vinkkejä reenailuun! 

Tässä kuvia päivän kuvauksista iPhonella otettuna. Aamulla oli upea ilma mutta kylmyys oli aika kova! Sisätiloihin päästyä  oli kylmyys kaukana, kun kuvasimme hot yoga salissa videot. Lämmöt meni kuvausten aikana ON asentoon ja kunnon treenit siihen päälle= lievästi oli lämmin. 

Tänään pääsin pistään itseni taas ruotuun, kun menin TFW salille vetään Voima treenin. JESTAS miten pieni breikki vaikutti mun kroppaan! Ihan kuin voimaa ois lähteny käsistä, ainakin leukoja vetäessän. Mutta tämä postaus sitten huomenna! Sen voin sanoa, että teki niin hyvää päästä salille tauon jälkeen. Siitä jos jostain tulee hyvä fiilis, joten edelleen kannustan liikkumaan! Ehdottomasti ottakaa Bootcamp haaste vastaan, siitä ei mitään huonoa seuraa, kun pistää itsensä liikkeelle ja ruotuun! #TarmoaTäynnä! :) 

Tavoitteet Bootcampin aikana:

°Kohottaa kuntoa

°Lisää voimaa

°Kiinteyttää

WELL WELL WELL! Now I'm officially on a Bootcamp! I told you about the Bootcamp videoshooting day and here is some photos of it. These videos will come on MyCosmo and I recommend you guys to check those out. They really motivate you and give good tips about training. :) 

Photos taken by my iPhone during the day. On the morning we were shooting the video outside and it was freezing! Such a lovely sunny day, but I was freezing my brain out! Hah. When we got inside it was totally opposite. It was a hot jooga studio and they turned on the heat, so you can imagine how it was training inside the studio! 

Today I got back on track and went to the TFW gym. OH BOY what a little brake of training made to my body. I felt no power on my arms at all! hah. But I must say the feeling after training was awesome! So, I really recommend you all to start also a Bootcamp! You can get tips and motivation here from my blog and at MyCosmo! :) 

My personal goals during the Bootcam

°To be able to run and train longer

°Get more power to my muscles

°tone up my body

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat