Tänään sai nahkapöksyt kyytiä, kun tavanomaisten mustien alaosien sijaan tuli boyfriendit tilalle. Tänään tarvi jotain oikein rentoa ylle, fiiliksen mukaan mentiin. Nämä nyt jos mitkä vasta rennot onkin! Aikasemmin ne onkin vilahtaneet täällä blogissa, kun käytin niitä JC kuvauksissa. Siitä päätinkin, että ne täytyy hankkia itselleni. Yhdet Levikset on must juttu vaatekaapissa. Hah, no ihan perus farkut ne nyt ei ole, mutta vallan mainio valinta, kun jotain mukavan rentoa kaipaa ylle. Siihen vielä paksu villaneule ja a vot! Käytiin myös katsastamassa nopsaan kunnon talvitakkeja. Vaikka kuinka villakangastakki ihminen olenkin niin täytyyhän sitä lämmin takki olla. Muutama potentiaalinen pääsi listalleni. Jasmin puolestaan pääsi testaamaan tuota "kameli" uutukaistaan. Aika bueno tyttö ja takki! Muutenkin tuo kokonaisuus oli musta tosi huippu.


Lauantaina muuten onkin luvassa semmonen juttu, mihin tekin pääsette osallistumaan jos sattuu olemaan tuolloin Helsingissä! Tästä pian lisää, kun saan aiheeseen liittyviä kuvia otettua! :) Kuullaan pian! 

 LINDEX takki, WEEKDAY villaneule, LEVIS farkut, DIN SKO kengät 

IMG_6880

 

IMG_6926

 

IMG_6839

 

IMG_6877

 

IMG_6933-3

 

IMG_6923

 

IMG_6901-2

 

IMG_6830

 

IMG_6841

 

IMG_6927

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat