HEI VAIN!! Intoa täällä puhkun, ihan tosi otettu olo! Kuten otsikko jo kertoo, olen mukana blogi kilpailussa. Kilpailu on Indiedays BLOG AWARDS 2015, ja olen ehdolla BLOGITULOKAS sarjassa. Kyseinen titteli tarkoittaa uusia blogeja, mutta myös vuoden kiinnostavampia blogilupauksia ja potentiaalia täynnä olevia bloggaajia. 

KÄY ÄÄNESTÄMÄSSÄ TÄSTÄ  tai osoitteessa showroom.indiedays.com. Äänestys voimassa 19.4 asti ja osallistuneiden kesken arvotaan 5 lippupakettia Indiedays Blog Awards- gaalaan!  

IHAN USKOMATONTA! Olen todella otettu tästä! Se, että olen valittu kyseiseen kilpailuun merkitsee jo paljon, mutta olisi todella ihana juttu jos te lukijat kävisitte antamassa tukenne ja äänen blogilleni. Olette niin tärkeässä osassa bloggaustani! Haluan panostaa sisältööni jotta teille postaukset olisi mielekkäitä ja laadukkaita. Kaikki se tsemppaus jota olen teiltä saanut, on todellakin tsempannut tekemään hommia tämän eteen vielä enenmmän. Kiitos siitä, sillä on ollut iso merkitys, että olette käyneet/ käytte lukemassa blogiani. :) 

Pieni briiffaus vielä itsestäni uusille kävijöille blogissani: 

Olen 22- vuotias Helsinkiläinen joka bloggaa eniten muodista, mutta myös lifestylestä ja hyvinvoinnista. Olen entinen ammatti balettitanssija ja muutin viime vuonna 2014 Venäjältä suomeen ( Tanssein pietarissa balettia) ja aloitin blogini n. vähän yli puoli vuotta sitten elokuussa 2014. Lokakuun lopussa aloitin tähtibloggaaja MyCosmossa ja sitä jatkui helmikuuhun asti, kunnes tähtibloggaaja status muuttui viralliseksi MyCosmon bloggaajaksi. Eli semmoinen pieni katsaus taustaani. :) 

Joten ei tässä muuta enää voi sanoa kuin, että oisin niin HYVIN KIITOLLINEN jos kävisitte rakkaat kannustamassa blogiani ja tukemassa mua tässä bloggauksessa. Kuten oon monesti sanonu, bloggaus on mun intohimo, pyrin tuomaan sen myös jokaisessa postauksessa esille. Nyt loppu mun höpinät ja KIITOS JO ETUKÄTEEN RAKKAAT! <3 <3

Pääset siis TÄSTÄ tai osoitteessa showroom.indiedays.com äänestämään. 

Eka kuva muuten ihan ekasta postauksestani for ever! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OH MY!! I'm so EXCITED! My blog has been nominated in Indiedays BLOG AWARDS 2015 on the category, New Blogger. It means also a potential blogger. I can't even tell how honored I am to be nominated to this section, and I would REALLY appreciate it, if you all could support me vote my blog. I started my blog half a year ago, and I have got a job of it. Bloggin means the world to me. It really does. I try always to show it in every post I make. And you readers, you have given me so much power to do this! <3 My love to you all is endless. I'm so excited I dont even know the right words to say, but I really hope you could go and vote my blog! THANK YOU! <3 

Go and vote HERE or  showroom.indiedays.com

How to vote: 

Srcoll to the bottom of the site 

There come different categories. Choose BLOGITULOKAS ( new blogger) 

Klick that and choose my name MINNA SOMERO 

Then fill up YHTEISTIEDOT ( your infomation) :

NIMI (name) write your own name

SÄHKÖPOSTIOSOITE (email) write your own email 

LÄHETÄ ( send) klick LÄHETÄ button and it's done! :) 

Kommentit (9)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia paljon näin ihanasta kommentista! <3 Totta puhut, hymy on ihana asuste myös kuvissa! Tätä jatkossa enemmän! Kiitos kannustuksesta ja mukavaa lauantaita sulle! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Rosmu KIITOS! Ihan todella kannustavaa kulla noin rehellinen ja tsemppaava kommentti! Kiitos sydämeni pohjasta! <3 Ihana kuulla, että blogi on sulle mieluisa ja olen pystynyt sen välityksellä inspiroimaan lukijaa! Se merkitsee mulle paljon! Kiitos sulle ja ihanaa lauantaita! :) <3

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

ONNEA Milla! Ihan huisi juttu meille molemille! Tsemppiä paljon kilpailuun, paikkasi olet ansainnut kaunotar! Ihanaa päivää! <3 :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Didem Kiitos paljon tsemppauksesta! <3 Kiitos myös mahdollisesta äänestä blogilleni! x) <3 Mukavaa sunnuntaita! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Emmi kiitän kovasti sun kannustuksesta! :) <3 On tosi kiva kuulla, että tyyli ja treenin jutut on sulle mieluisia! Huippua, että panostus välittyy kuvien ja tekstien kautta, merkitsee mulle paljon. :) Ihanaa päivä sulle!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos Lili! <3 Olipas nätisti sanottu, ilo kuulla tämmöinen palaute. :) Kävin katsomassa sun blogin ja tosi ihania kuvia ja juttuja sulla siellä! Oikein kaunis kokonaisuus:) Mukavaa tiistaita sulle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat