JUHLAPÄIVÄ! Kerroin jo eilisessä postauksessa, että blogini täyttää tänään ensimmäisen vuotensa, mikä on itselleni aika iso juttu. Paljon on tapahtunut vuoden sisään ja aika paljon kaikkea on vielä edessä! Aloitin blogini heti hyvin päättäväisin ottein, sillä tiesin haluavani työllistä itseni tällä alalla. Niin siinä puolen vuoden päästä kävikin, ja tällä tiellä sitä nyt ollaan. Muistan, kun sain kutsun työhaastatteluun Cosmon toimitukseen, itkuhan siinä pääsi ja kirjaimellisesti lysähdin lattialle, koska en voinut uskoa sitä todeksi. Onnen kyyneleitä siinä pääsi.

Miksi suhtaudun tähän työhön niin tunteella ja hyvin tosissaan? Kun lopetin työni ammattibalettitanssijana, tiesin haluavani työskennellä jollain luovalla alalla. Baletti oli intohimoni, oikeastaan kaikkeni, joten tarvitsin työn joka täyttäisi sen aukon elämässäni. Yhtälailla valokuvaus ja muoti on ollut pidemmän aikaa intohimoni, joten tiesin jo ennen baletin lopettamista haluavani työskennellä vahvasti niiden asioiden parissa. Tiesin aloittavani blogin muuttaessani Venäjältä takaisin Suomeen ja päätin, että blogi on se juttu mihin panostan taas kaikkeni. Haluan tehdä työkseni sitä, mitä kohtaan minulla on suurin palo. Haluan myös kehittyä siinä jatkuvasti, ja toivon sen myös näkyvän jokaisessa postauksessani. Toki opiskelu on itselleni myös tärkeää, ja valitsin viestinnän opiskelut, mikä tukee tätä alaa myös hyvin.

Tämä ensimmäinen vuosi on ollut aikamoinen, täytyy myöntää. Mutta ei se tähän pääty, täyttä höyryä vain eteenpäin! :) Kiitos siitä kuuluu niin monelle henkilölle, perheelleni, ystävilleni, kaikille jotka ovat jaksaneet auttaa itseäni tämän työn suhteen, Julialle ( mega kiitos!) ja Cosmopolitanille SUURET kiitokset. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin teille, lukijoille! <3 Kiitoksia siitä, että olette kannustaneet ja lukeneet tätä blogia! Mua niin jännitti ekasta postauksesta alkanen, että lukeekohan tätä blogia kukaan. Eli kiitos teille! Ihan höpsöä tämä olisi, ellei teitä kaikkia olisi siellä ruutujen toisella puolella. :) Kiitos. <3

Nyt puolestaan mä lähden pois kotoa ystävieni kanssa keskustaan! Tai mitä sitten keksitäänkin, mutta kyllä, olen oikein hyvällä tuulella ja semmonen hymy nyt huulilla että oksat pois!

Mukavaa iltaa jokaiselle! :) 

 

 

 

Today my blog is 1 year old! A bit more special photos! x) 

SUPERTRASH puku
GLITTER korut
DIN SKO kengät

KIITOS HOTEL HAVEN KUVAUSPAIKASTA! 

Kuvat ottanut JULIA! Editointi minä
Photos taken JULIA! Edited by me

Kommentit (19)

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Wau mitä kuvia! Asu on näyttävä ja sopii täydellisesti kuvauspaikkaan! Näissä kuvissa on samanlaista tunnelmaa kuin joissain hajuvesien tai muun kosmetiikan mainoksissa, salaperäistä ja hyvin naisellista.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia Jenni tosi paljon! :) <3 Pidän itse kovasti tuosta kuvauspaikasta, oli kiva järjestää kuvaukset hieman erilaisessa ympäröristössä. :)
Ihanaa perjantaita sulle! <3

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia Jenni tosi paljon! :) <3 Pidän itse myös kovasti tuosta kuvauspaikasta, oli kiva järjestää kuvaukset hieman erilaisessa ympäristössä. :)
Ihanaa perjantaita sulle! <3

Heidi

Kauniita kuvia :). Minulle tuli yllätyksenä, että blogisi on vasta vuoden. Sinulla on niin kauniita ja makeita kuvia, että olin varma sinun blogganneen jo pidempään. kuvasi ovat aina niin tyylikkäitä, kuin ne olisi muoti lehdistä. Olen lukenut Blogiasi vasta noin puoli vuotta. En myöskään tiennyt, että olet työskennellyt ammatti balettitanssiana, todella hienoa :). Siitä olisi mukava kuulla lisää ja asumisestasi Venäjällä.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka Heidi! Kiitos kovasti sun tsemppaavasta kommentista! <3
Tulen kyllä kertomaan baletista enemmän blogissani, ja 17 facts about me, postaus sisältää enemmän tietoa balettitaustastani! :)
Mukavaa päivää sulle! <3

Vierailija

Onnittelut! Ja kiitokset sulle!! Olis joskus kiinnostavaa kuulla Vaganova-koulun meiningeistä ja muutenkin elämästä siellä Pietarissa. Toki ymmärrän jos on sellanen aihe mistä ei huvita täällä kirjoitella. Ps. Aika huikee arabesque... :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kiitoksia kovasti! :)
Tulen kyllä kertomaan lisää baletista ja Vaganosta blogissani! :)
Siellä selkeesti tanssija arabesque kommentin perusteella! ;)
Kivaa perjantaita! <3

Dora Marie

Ihan mielettömiä kuvia, niin kuin aina. Oot niin taitava, ja visuaalisina rakastankin katsella kaikkia blogisi kuvia aina vaan uudestaan.. :-) Oot myös niin tyylikäs ja hienostunut. Näissä kuvissa on mieletöntä Glamouria, ja se jos jokin sopii sulle! Onneksi olkoon ja keep going <3 xo Dora

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos! Miten ilo kuulla, että blogini kuvat ovat sulle mieleen! :) <3 Kiitos kovasti!
Ihanaa päivää! <3

SusannaP
Liittynyt24.11.2015

Upeita kuvia! :---) Ja paljon onnea blogin 1v-kunniaksi !! Sä teet tätä hommaa kyllä todellakin selkeällä intohimolla ja se näkyy! Keep up the good work!!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon! Ihana kuullaa, että intohimoni bloggausta kohtaan tulee ilmi!
Kiitoksia tsemppauksesta ja ihanaa perjantaita sulle! :) <3

mari

Onnea 1 v blogillesi! En koskaan kyllästy ihastelemaan blogisi tasokkuutta ja ihania kuvia, joista pääsee aina sisälle erilaisiin tunnelmiin. Tämä blogi on ainoa muotipainoitteinen blogi, jota seuraan säännöllisesti. :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Mari kiitos paljon sun kauniista kommentista! Lämmitti mieltä kuulla sun kommentti. :)
Aurinkoista perjantaita! <3

Heini

Hurjasti onnea blogillesi! Säännöllisin väliajoin käyn aina tsekkaamassa onko uusia postauksia ilmestynyt :) erittäin tyylikäs blogi!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heini kiitoksia sulle tsemppaavasta kommentista! <3 Mukava kuulla, että tulet säännöllisesti poikkeamaan blogissani!
Toivottovasti sulle tulee mukava viikko! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat