Noniin tässäpä siis juttu josta kerroin johon Helsingin suunnalla olijat pääsevät osallistumaan. Elikkäs Blogger's Market ja Ornamon Desing Joulumyyjäiset on kyseessä, mikä järjestetään Kaapelitehtaalla nyt tulevana lauantaina 6.12. Tapahtuma kestää koko viikonlopun, mutta itse olen paikalla muiden bloggaajien kanssa tuona kyseisenä päivä. Tapahtumassa on muotia, desingia ja monenlaista muuta mukavaa luvassa. Olemme bloggaajien kanssa siis myymässä omien vaatekaappien sisältöä ja voin sanoa, että itselläni lähtee tavaraa aika rutkasti. Vaatteiden, laukkujen ja kenkien lisäksi pistän siellä myös myyntiin kamerani! Jotenka jos kuvauksesta kiinnostuneita on paikalla, kannattaapi tulla tsekkaan myös kamera tarjoukseni! :) Tässäpä muutamia juttuja mitä lähtee myyntiin. Huom, vain muutamia! hah, tavaraa on tullut aikalailla pakattua lauantaille!

 

Elikkäs lauantaina 6.12 klo 11:00 eteenpäin paikkana Kaapelitehdas, Merikaapelihalli. Toivottavasti nään monia teistä paikanpäällä! :) 

 

 

 

IMG_7158

 

IMG_7140

 

IMG_7156

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat