Terveiset Tampereelta! Saavuin jo eilen tänne, mutta nyt vasta pääsen päivittämään kuulumiset! Aikataulullisesti mun eilinen päivä oli yhtä hulabaloota, kirjaimellisetsi sain taas juosta Helsingin keskustassa. Nyt puolestaan istun ihan kaikessa rauhassa aamupalalla jo toista tuntia läppärin kera. Tosiaan tulin Blockfesteille H&M.n lähettämänä, ja nämä on kuulkaas mun ekat festarit for ever! Hah. Ei vain ole tullut aikaisemmin lähdettyä festareille, mutta kertahan se on ensimmäinenkin.

Eilen oli hauska päivä ja ilta, ja varsinkin illan viimeinen esiintyjä Wiz Khalifa veti huipun keikan! Lähdettiin aika nopeasti nukkumaan keikkojen jälkeen, sillä me kaikki oltiin yksinkertaisesti vain tosi väsyneitä. Voi pojat uni tuli nopeasti.

Bongailen täällä myös mielenkiintoisia festarityylejä ja eilen niitä tulikin jo heti vastaan! Itse olen puolestaan pukeutunut kokonan H&M vaatteisiin, lukuunottamatta kenkiäni. Jos muuten siellä ruutujen toisella puolella on porukkaa jotka ovat samoilla festareilla täällä Tampereella, tulkaahan ihmeessä vetäseen hihasta ja moikataan!

Kuulemiin ja hyvää lauantaita! <3

Yesterday I came to Tampere at Blockfestival, and that's the reason it has taken so long for me to update my blog. Yesterday morning was crazy, I was literally running almost everywhere I went, before I jumped to the train and got to Tampere. Well, now everything is okay and yesterday's performances were amazing! The last set were by Wiz Khalifa, and I must say he was in fire! hah. It was a good show.

I came here by H&M, and my whole outfit's are from their collection for this weekend, except my shoes. Now I have to fresh up a bit, and I'm off again! Have a great Saturday! <3

H&M vaatteet, vyö, laukku/ clothes, belt, bag

 

Kommentit (1)

Milla / Lack of Colour

Hahaa, piti tulla tänne kurkaamaan heti ku muistin että räpsit kuvia Blockeilla >:) Olipa ihana törmätä! Ensi kertaan ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat