No nyt on jotain bling-blingiä tullut mun garderoobiini. Yhtäkään paljettikuosista vaatetta taikka asustetta en omista mutta tämä bomber tyylinen takki vei heti sydämeni. Tuota tuli katseltua jo ennen joulua mutta vasta vähän aikaa sitten kävin sen itselleni nappaamassa. Jäi sen verran kaivertaan tuo yksilö. Onneks päätin hitusen heittäytyä tuohon paljettitakkiin, sillä tuota tulee käytettyä monet kerrat takuuvarmasti. Viininpunaiset nahkapöksyt ja ihan perus musta t-paita sen rinnalle, tai sitten vaikka pikkumusta ja kunnon korot. Aika monikäyttönen takki/ asuste.


Tiistaina sitten muuten mun päivä vierähti luennolla istuen silmät "puolitangossa". Viikonloppuna ei paljoakaan kerennyt nukkua, kun sen verran riitti hommaa siinä synttärien järjestelyissä ja juhlahumussa. Tänään väsymys sitten iski mutta luennosta selvittiin. Kotiin päästyä tuli töitä tehtyä joidenka jälkeen päätin lähteä salille. Yhtäkkiä iski semmonen fiilis, että nyt jäät kuule kotiin ja otat vähän iisisti. No niimpä mä tein ja menin kylvyn kautta tunnin päikkäreille, pistin pyykkikoneen laulamaan, nukahdin uudestaan, pesin lisää pyykkiä, siivosin kodin ja chillasin sohvalla. Vitsi tuli vaan hyvä fiilis siitä, että otin tuon koko loppupäivän + illan ihan vaan itselleni ja tein hommia kaikessa rauhassa. Vaikka viikonloppuna kerksein relata vanhempieni luona, on se silti erilaista kuin normi arkena oman ajan ottaminen. Siellä olin kumminkin koko ajan perheen ja ystävien kanssa, mikä onkin ihana juttu. Mutta se, että chillaan arkena yksin kotona, on sitten ihan toinen juttu. Joskus pelkkä hölläily on musta hankalaa, kun tuntuu, että nyt sitä vain lusmuilee. Asiahan ei niin ole sinäänsä mutta olen aika tottunut kiireeseen ja siihen, että päivän aikana tulee hoitaa monta juttua. Ihan alko hymyilyttää, kun lösähdin sohvalle eikä ollut mitään pakollisia juttuja hoidettava.


Paljon kerksein asioita kumminkin hoitaa kotosalla mutta ilman sen suurempaa hoppuilua. Tämmösiä päiviä on kiva viettää välillä arjen keskellä. Itse oon kumminkin sen verran toimintaa kaipaava henkilö, että arkiaikatauluni sopii mulle paremmin kuin hyvin! Tykkään toiminnallisista päivistä. :)  Tällainen oli sitten mun tiistai. Keskiviikko sisältää toimintaa ja treeniä tiistainkin edestä! :) 

o33.jpg8.jpg

b2.jpg

ZARA bomber takki 

WEEKDAY t-paita

H&M nahkahousut

DIN SKO kengät  

 

Kommentit (1)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Hei kiitos sulle Sanna! :) Takki on kyllä melkoinen blingi! Todellakin blingbling kuteet tuo särmää normipukeutumiseen! ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat