Täällä on tää ilta mennyt inspiskuvia katsoessa liittyen sisustamiseen. Kerroin jo joskus aika kauan aikaa sitten, että uutta ilmettä ois kiva saada omaan kotiini. No, asia ei oikeastaan ole kovinkaan paljoa edennyt/ kerennyt toteuttaa kaiken muun kiireen keskellä. Mutta nyt tosin on semmonen inspis ja buusti päällä, että jotain täytyy tehdä. Värit ( jos niitä väreiksi voi kutsua ) on pääsääntöisesti valkoinen kuten ennenkin, sekä mustaa pienissä yksityiskohdisa. Hopeaa myös löytyy täältä entuudestaan mutta uutena tulokkaana on marmori. Ai että marmori on vaan kaunista! Se nyt sopisi musta melkein kaikkialle mutta maltillisesti aloitan kumminkin.  Jotain uutta tuli myös hankittua. Nimittäin aloitin tän mun kodin uuden ilmeen ehostamisen mustilla kynttilöillä. Heh. Elikkäs en sen suuremmin oo päässyt eteenpäin asiassa. Mutta hyvä se on kuitenkin jostain aloittaa! Tuntuu ihan, että on tullut aika sokeaksi tälle omalle kodilleen. Tykkään jutuista joita täällä on jo, mutta silti haluan muuttaa vaikka ja mitä. Mistä sitä oikein aloittaa ja mitä kannattaa aluksi hankkia. Tässä asiassa en halua hätiköidä, mutta pian olisi kiva saada jotain päätöksiä tehtyä. :D Elikkäs tämmösiä fiiliksiä. Vielä jatkuu inspiskuvien selailu ja kollaasien teko! Huomenna jos sitä vaikka toteuttaisi näistä muutaman idean! 


+ Bloggerin puoella tapahtui myös muutoksia liittyen ulkoasuun, kun sain Timiltä apua tämän uuden ulkoasun asettelemisessa. Pitkään mua onkin vaivannut blogini entinen ulkoasu, mutta vihdoin saatiin tehtyä tästä enemmän omannäköiseni. :) Kiitos hurjasti Tim! Normi koneella se näkyykin heti sivulle tullessa, mutta mobiililaitteilla selatessa uutta lookkia voi käydä katsastamassa kun klikkaa : näytä internet versio. Pientä hienosäätöä tänne on tosin vielä tulossa. Mutta mitäs mieltä te olette tästä? Toimiiko tämä ulkoasu siellä ruutujen takana? :) 

http://minnasomero.blogspot.fi 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat