Musta väri on kyllä helpoin sekä siistein väri jonka tiedän. Helppo yhdistää kaikkeen, sekä se sopii melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sopi myös päivän säähän, sillä aika haarmaaltahan tuolla ulkona näyttää. Jotenkas musta ja harmaa, hyvä kombo. Asua piristi huimasti ostamani kukkapuska. Toi hitusen särmää ;) Mutta tuosta viininpunaisesta sen verran, että olen ihan hurahtanut tuohon sävyyn! Aika sattuma, että kukat tulivat tuossa paketissa, juuri tuossa himoitsemassani värissä. Tämän värisillä jutuilla voisinki piristää vaatekaappiani. No, en tiedä kuinka "pirteä väri" se on, mutta kuitenkin vaalemapi sävy kuin musta.


Se niistä väreistä ja sävyistä. Tässäpä perus jutut jotka ovat jokapäiväisessä käytössä. Näitä vaatekappaleita kun on niin helppo yhdistellä. Ja tuli tässä mieleen, että viininpunainen nahka jakku, siinä vasta ideaa mulle toteutettavaksi! 

IMG_7336

 

IMG_7249

 

IMG_7281

 

IMG_7309

 

IMG_7298

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat