Maanantai aammulla laitettiin ystävien kanssa brunssi pystyyn, sillä yhdellä ystävällämme oli synttärit! Huippu tapa aloittaa aamu ja koko viikko. :) Kahvittelua vielä illalla aika sateisessa Helsingissä, mutta onneks ei ole tehty sokerista. 

Nahkalegginsit ostin muuten Gina Tricosta ja ne on hurjan mukavat! Voisin käyttää nahkapöksyjä ja revittyjä farkkuja koko elämäni! :D Nahkaa kyllä susosin muussakin kuin van housuissa: Paidan eri osissa, nahkatakit ( seuvaana hankinnassa nahkainen hieman pidempi bleiseri)  laukut, kengät, hameet, t-paidat. Tykkään siis tuosta kyseisestä matskusta vaatteissa jne. Toki nämä "nahkalegginsit"  eivät ole aitoa nahkaa mutta kutsun niitä sillä nimellä, sillä ne näyttävät siltä. :D sellainen pieni stroori. 

Lippis ja hatut kuuluvat ehdottomasti syyspukeutumiseeni. Esimerkiksi ne suojaa hiuksia ja kasvoja todella hyvin kaikelta tuulelta ja tuiskeelta, mutta on myös mun mielestä tosi kiva lisä pukeutumiseen. Niillä saa hieman tavalliseenkin asuun aina pientä lisäpotkua. 

Conssit jalassa ja Icedlatte kädesää (huom. juon aina vain pelkkää kahvia, joten tämä on muutos! heh) ja ystävän kanssa laatuaikaa. Makoisan aamun jälkeen iltakin oli kyllä better than just okay! 

Lisää kuvia: http://minnasomero.blogspot.fi

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat