Perjantain toivotukset täältä. <3 Tai no lauantain puolella jo mennään. Täytyy kyllä myöntää, että tänään oli yksi parhaimmista perjantaista! Aamu alko palaverilla, sieltä suoraa kotiin, jonka jälkeen kuvauksiin, taas jouksu kotiin, Cosmon toimitukseen käymään ( yksi unelmista päästä sinne piipahtaan!!! ) sieltä taas kotia josta taas kirjaimellisesti juoksin vikaan palaveriin. Sieltä keskustaan kavereiden kanssa salaateille ( siinä päivän lounas, päivällinen sekä illallinen ), vielä kahvilaan kuppi kuumaa, kauppaan, perjantai siivous, lämmin kylpy ja nyt olen tässä. Että miten tehokas päivä! Huippua, kun saa monta tärkeää asiaa hoidettua yhden päivän aikana. Cosmolta sain myös tammikuun numeron mukaani ja ai että, oikea kultakimpale taas jälleen kerran tuo lehti! Joten mäpäs kehoitan teitä kaikkia, hae ihmeessä omasi ja sukkelaan heti maanantaina! :) 


Tässä torstain kuvat joita kaiken tohinan keskellä näpsittiin. Näissä on muutes mun etsimäni täydelliset ukkohousut. Kyseinen neule oli jo hankinnan alla juuri tuon kauluksen takia. On muutes hurjan lämmin neule, pärjää ohuellakin takilla sen kanssa. Mutta huomenna taas lisää juttuja teille. :) Nyt nappaan Cosmon ilta/ yö luettavaksi ja unten maille! 

GINA TRICOT takki, MONKI neule, ZARA housut, DIN SKO kengät, CHANEL laukku
IMG_8526

 

IMG_8521 

 

IMG_8577

 

befurnky_artwork.jpg

 

minnasom-2 

 

IMG_8576

 

befunkyp_artwork.jpg

 

minnafo-3

 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat