Vihdoinkin pääsen kertomaan terveiset täältä Berliinistä! Tulimme eilen aamulla Berliiniin, ja siitä asti meillä on ollut aika kiire aikataulu. Eilen hotelille tultuamme lähdimme suoraan keskustaan, lounaalle, kävimme Zalandon toimistolla, joka oli muuten todella upea! Tosi raffi rakennus, joka näytti ulkoapäin hylätyltä tehtaalta. Sisältä paljastui tosi inspiroiva rakennus, jossa oli monta eri työpistettä, sekä studioita. Sieltä lähdimme hotelille, yritin tehdä postauksen mutta netti ei toiminut. Ai että harmitti, kun tiesin voivani vasta tänään kerto teille kuulumiset täältä.

Illalla oli Zalandon Fashion Housella cocktail tilaisuus, ja sieltä vielä illan juhliin. Pippalot oli tosi rennot ja paikkana toimi kaunis sisäpiha/puutarha. 

Nyt me istutaan Saran kanssa edelleen aamupalalla, ja pian lähdetään viettää päivää Berliinin keskustaan. Toivottavasti pääsen pian taas kirjottaan teille ja lisäämään paljon kuvia! :) Niitä on kyllä otettu! 

 

Hello from Berlin! Yesterday we had very busy day with Sara, and we visited many different places during the day/ evening. We went to see Zalandos super cool office/studio, went to Zalandos cocktail event, and afterparty. Yesterday the wifi was horrible, and that's why I did not write to you guys. Some photos from our first day here in Berlin. Talk to you soon! :) 

MINT&BERRY jumpsuit 
ZARA sandaalit/ sandals
LIU JO laukku/ bag (borrowed)

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat