TÄNÄÄN HYMYILYTTÄÄ! Kyllä, onnen päivä! Hah onni on tulla vanhaksi. No ei sentään, vielä ei hurjasti lukuja ole mittarissa, mutta 22 vuotta pahati tänään mun kohdalle että rapsahti! Tais tulla heti 3 ryppyä otsaan lisää. hah. No mutta kuten kuvista huomaa on fiilis mulla tänään taivaissa! Päivän pääsen viettään ystävien kera, illalla salille ( :D ) ja sen jälkeen jotain chilliä vois tehdä! Hitusen kakkuhammasta kolottaa, millonkohan sitä viimeksi on tullu syötyä kakkua! Huh, no tänään vois jotain nannaa keksiä. Lauantaina on sitten luvassa rauhallinen illanvietto näin synttäreiden kunniaksi ystävien kera. 

Asusta sitten sen verran, että oli kyllä kovan takana löytää tuota glitter mekkoa! Kyllä metalli ja kimalle mekkoja löyty mahottomasti, mutta ihan puhdasta glitterpläjäystä sain metsästää. Lopulta löyty tämä vintage- bling bling ja oitis se lähti mukaan. Pienen ilontanssin heitin ilmaan kun sain tämän kultakimpaleen käsiini! 

Mutta nyt mä lähden viettään hymyssä suin tätä päivää ystävien kera keskustaan! HUIPPUA päivää teille kaikille! <3 

 

ZARA takki/ jacket 

CHERRY COUTOURE  mekko/ dress

ZARA korot/ heels

Lisää blingiä postauksessa / More bling on the TB PROM DAY  + BLING IT ON

Kuvat ottanut Julia/ Photos taken Julia, Editointi minä, Edited by me

WELL TODAY I'M GONNA SMILE A LOT! Yep, I'm officially old. I think I got a few new wrinkles on my face this morning. Hah. Well but not too old yet, 22 years only. This day I will spend with my dear friends, go to gym ( :D ) and in the evening just chilling with my friends. 

And about this dress, oh boy it was so har to find this glitter-blingbling! Finally I found it from a vintage store and I had my happy dance, because I was so thrilled about it! But now I'm gonna go and see my girls! Have a SUPER day everyone! :)  I can promise, that today I will smile the whole day! 

Kommentit (5)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat