Nahkapöksyt on mulle ihan jokapäiväinen juttu jotenka oli kiva piristää tuota mustaa värimaailmaa näillä viininpunaisilla nahkahousuilla. Kivaa piristystä normi mustiini. Nahkaiset housut on musta kaikista mukavimpia housuja joita tällä hetkellä omistan. Jotkut voi olla erimieltä, mutta näissä itse viihdyn. En niitä muuten käyttäisi. Ja ihme, mutta vielä on pärjännyt loppujen lopuks aika vähillä vaatteilla tuolla ulkona. Ihan kauhulla odotan kun joutuu iskeä untuvatakin päälle. :D

Jussilla puolestaan oli päällä hurjan makee takki! Aika cool kokonaisuus tällä herralla. Muutenkin oli aivan oiva päivä kuvailla, kun aurinko paisto ja oli jokseenkin vielä lämmin. Nyt puolestaan pistän koneen kiinni ja nappaan uuden Cosmon luettavaksi! :) 

Lindex takki, Zara kauluspaita, H&M nahkahousut, Din Sko nahkakengät, Chanel laukku 

 

 

IMG_9668IMG_9664-2IMG_9669IMG_9729-3IMG_9707-2IMG_9723IMG_9727IMG_9677IMG_9684IMG_9711IMG_9721-2

 

 

Kommentit (1)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heissan! Voi kiitos hurjasti näin tsemppaavasta viestistä! Lämmitti mieltä kuulla tämmöistä palautetta, kiitos! <3 Mukava jos jäät seuraileen taas blogia! :)
Nää nahkapöksyt on kyllä hurjan kivat! kiva kun on sullekki mieleen. :) Viininpunaiset farkut, kuulostaa oikein hyvältä! täytyypi itse kans miettiä semmosia! ;) Oikein mukavaa viikonlopun alkua sulle!! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat