Kerroin, että Outin kanssa kerettiin näpsiä kuvia tiuhaan, kun tämä neiti oli mun luona kyläilemässä. Talvella on se huono puoli kuvaukseen liittyen, että melkein aina on ihan hirveen kylmä. Niin kävi näissäkin otoksissa mutta, kun mulle idea tulee mieleen niin sen kans sitten toteutan! Halusin ottaa tuossa sijainnissa nämä kuvat, kun se sopi musta hyvin tuohon outfittiin. Kyseinen nahkatakki on muuten ollutkin mulla iät ja ajat mutta, kun se on mustan värinen ja ajaton, sekä hyvää matskua niin sehän kestää pitkään. Paita mun täyty hankkia ihan siksi, koska siihen kiteytyy aika lailla mun motto: Attitude, eli asenne. Mun mielestä positiivinen, sekä peloton asenne auttaa elämässä paljon. Peloton siksi, jotta uskaltaa rohkeasti tavoitella unelmiaan, sekä mennä vaikka harmaan kiven läpi! Positiivisuus taas auttaa hyvinä ja huonoinakin ajanjaksoina näkemään asioissa edes jotain hyvää. Tosin raskaissa ajanjaksoissa ei aina positiivisuus tule mieleen, mutta ne hetket kasvattaa ihmistä paljon, ja se on musta positiivistä. Ainakin itse näin oon kokenut ja niin ajattelen, jos jotain huonoa sattuu kohdalleni. Itseasiassa vastoinkäymisten aikana oon oppinut enenmmän vain pelotonta asennetta. Myös kovapäisyyttä siihen, että uskon itseeni täysillä, tarkottaen, että haluan toteuttaa unelmiani vaikka se vaatisi ihan mielettömästi työtä. Tällöin myös kasvoi positiivinen asenteeni vielä entisestään. 


Jotenka paita on mielestäni hurjan kiva ja ihanan simppeli mutta teksti siinä on se oleellisin, ja aika tsemppaava myöskin. Jotenka ilosta ja rohkeaa asennetta kaikille tällekin viikolle! :) 

VERO MODA takki, MANGO paita, ZARA housut, ZARA kengät, MANGO korut 


IMG_5869


IMG_5882


IMG_5818 


IMG_5828 


IMG_5859-3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat