Torstaina oli tiedossa pressipäivä Pr toimisto Polhemilla, ja siellä oli esillä tulevan kevään mallistoja. Itse ihastuin pastellinsävyisiin kenkiin, kevääksi on tulossa muun muassa vaaleanpunaisia tennareita. 

Lähdettyäni Polhemilta kävelin keskustassa ja tavattiin uudestaan Kaisan kanssa sattumalta, olimme nähneet aikaisemmin jo Polhemilla. Kaisan ehdotuksesta päätimme ottaa pikaisesti asukuvat toisistamme ja sen jälkeen jäin keskustaan vielä vähäksi aikaa. Kiitoksia Kaisalle kuvista!

Perjantaina näin vanhempani, sekä siskoni ja hänen miehensä. Kävimme illallisella ja vietimme isänpäivää tuona iltana, sillä vanhempani lähtivät lauantaina takaisin Kokkolaan. Lauantaina puolestaan näin illalla ystäviäni ja tänään olen ollut kotona, pessyt pyykkiä ja kuunnellut musiikkia sohvalla maaten. 

Ajattelin katsoa jonkin leffan tänään illalla, luultavasti Batman, Yön Ritari, tai sitten Stand upia, Sami Hedbergin Kokovartalo mies 3 on toinen hyvä vaihtoehto. 

Ihanaa sunnuntaita ja hyvää isänpäivää kaikille! <3 

 

FILIPPA K takki
ZARA paita
H&M housut
NELLY tennarit

Kuvat ottanut Kaisa Turunen, editointi minä

Kommentit (2)

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Vitsi munkin pitää kaivaa nuo housut kaapin perältä! Olin ihan unohtanut niiden olemassa olon :D Hyvältä näyttää :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

:D Mulle kävi vähän samoin, housut oli jääneet kaapin perälle, kunne siivosin mun vaatekaapin perusteellisesti ja otin ne taas käyttöön. Samalla "löysin" nämä housut uudestaan. :D
Ilosta maanantaita sulle Jenni! :) <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat