Torstai- iltana suuntasin Foorumin Stadiumiin adidaksen ja Stella McCartneyn StellaSport- malliston lanseeraustilaisuuteen. Pääsimme mm. muiden bloggaajien kanssa tutustumaan mallistoon hitusen etukäteen, ennen kuin nämä upeat sportkuteet tulevat kauppojen hyllyille. Koko kokoelmassa kiinnitin heti huomiota kirkkaisiin väreihin, jotka oli tosi pirteitä ja suorastaan huoku energisyyttä. Mallisto on tyylikäs ja sporttinen samaa aikaa, sekä monia juttuja voisin napata tuosta mallistosta omaankin käyttöön. :) Keltainen sport- kassi on yksi mun suosikki, sekä vaalean harmaan lippiksen ottaisin jopa näin talvella oitis käyttöön. Tykkään yhdistellä välillä sporttisia vaatteita arkipukeutumiseeni. Esim tennarit+ treenihousut ja villakangastakki on mulla usein arkisin päällä. Tän malliston treenivaatteet on tosi tyylikkäitä ja sporttisia samaan aikaan, joten näillä sujuu treenit vallan tyylikkäästi. ;) 


Illan jälkeen saimme myös pienet lahjapussukat mukaan missä oli siniset bikinit kesäksi, taikka jo nyt käyttöön jos uimaan innostun! Suuret kiitokset vielä tapahtuman järjestäjille kutsusta! Oli ilo päästä paikanpäälle ihailemaan ja hypistelemään näitä ihania sport-vaatteita! kiitos! :) 


ll.jpg


7243.jpg

 

IMG_7688


IMG_7681-2


IMG_7666 


IMG_7657 


IMG_7663


IMG_7709 

IMG_7723

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat