Huomentapäivää! Pikaiset aamuseit terkut täältä koneen ääreltä. Aamu alkanut jo aikasin, ehkä vähä liian aikasin yö uniin nähden. Muutaman tunnin sain nukuttua kun mun nenä oli iha tukossa ja nenäsumute oli loppu. ( :D ) Noh aamu tuli aika nopsaa, vaikka oisin voinut toki nukkua pidempään. Kotona käsin kun töitä teen niin sitähän voi itse monesti pättää miten heräilee. Paras aika mulle herätä on 7-8 aikaan aamulla. Jopa viikonloppusin. Kyllä. RAKASTAN nukkumista mutta niin rakastan myös päiviä jossa on paljon tunteja! Niimpä paras juttu mulle on herätä tuohon aikaan. 

Vähä aamufiilistelyjä. Huippua, kun on reilusti aikaa aamulla ja saa tehoja itsestään irti. Jos nukun huonosti, mun aamut on monesti tosi työntäyteisiä! Ei toki aina, mutta sillon ei jaksa antaa liikaa sijaa väsymykselle ja aamukoomalle. Parempi alottaa aamu toimeliaasti niin herää nopeammin aamupöhnästä. 

Tässä aamukuvia ja lisää kirjottelua + photoja luvassa tänään vähän myöhemmin! Nyt varmaan 6 kuppi kahvia nassuun ja sit menoks! TARMOKASTA päivää! :)

Well hello! Just some morning photos here. I got to sleep only few hours because my nose was all blocked up! ( :D ) I still decided to wake up early, because I love to have lots of hours on my day. I LOVE sleeping but more to be awake. When I sleep badly my mornings are usually very busy/ effective. That's the way to get my brain wake up better. 

So some pohotos of this morning and I talk to you all later today again! Now I take my 6 cup of coffee and I'm out! Have a LOVELY day! :) 

Kommentit (1)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heissan! Kiitoksia tosi HUIPUSTA ideasta, pyrin tekeen tän heti ens viikolla loman jälkeen! Kivaa päivää sulle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat