Kesän aikana musta on tullut erittäin mukavuudenhaluinen sen suhteen mitä puen päälleni. Shortsipuvut ovat olleet kovassa käytössä jo monen päivän ajan, sekä rennot neuleet ovat korvanneet himpulatakit. Tänään kiskaisin vaatteet erittäin nopeasti niskaan sen suuremmin miettimättä kokonaisuutta, ja kyseinen asu päätyikin mun ”aamusta yöhön asti” – listalle. Sen verran helppo asu joka on vielä erittäin mukavakin, joten check, tuossa kombossa tulen viettämään muutama kesäpäivän/ illan.

Nyt puolestaan olen pienen dilemman äärellä, sillä toissapäivänä tuli vedettyä hiukan liian rankka juoksulenkki, joka lievästi sanottuna pisti jalkani koville. Reidet taitaa olla aika maitohapoilla kerta kävelykin sattuu. Pitäisi mennä varmaankin palauttavalle kävelylle, mutta nyt ei tuo ylimääräinen liikunta yhtään houkuta. Toisaalta voisin myös pitää simmut kiinni vartin ajan ja sen jälkeen katsoa mitä keksittäisiin tyttöjen kanssa. Se kuulostaakin aika hyvältä suunnitelmalta, ja kuvista päätellen asukin olisi päätetty jo valmiiksi!

 

 

On summer I like to wear shorts and jumpsuit almost all the time, and this is a good example how I like to dress up. It's also super comfortable to have only one piece of clothing on, and just add a sweater or a thin coat and the outfit is ready!

HM takki/ coat
GINA TRICOT shortsipuku/ jumpsuit
ALDO sandaalit/ sandals
PÖLLÖT aurinkolasit/ sunnies
SKAGEN kello/ watch 

Asukuvat ottanut Natalia Oona, editointi minä
Outfit photos taken by Natalia Oona, edited by me

*sisältää mainoslinkkejä.

 

Kommentit (2)

mari

Omakin kesätyyli on noudattanut kaavaa mahdollisimman-mukava-ja-rento. :D
Koulun penkille taas palattua farkut tuntuvat älyttömän epämukavilta. Miten olen voinut niitä käyttää?!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Se on kyllä kiva kun kesällä voi viilettää aika rennossa asussa koko päivän! Itse oon tosi huono käyttään farkkuja! Nahkahousut/ lenggisinit puolestaan on musta supermukavat arkihousut! Tsemppiä paljon kouluhommiin (ja niiden farkkujen käyttämiseen! xD ) <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat