Olen aika pitkään miettinyt kattokruunun ostoa asuntooni. Tämän viikon aikana olen ihastellut kattokruunuja pienten putiikkien ikkunoissa entistä enemmän, ja miettinyt millaisen sopisi olohuoneeseen ja makuuhuoneeseeni. Kultaisia niiden täytyy kyllä olla, ja ystäväni oli löytänyt kultaiset kattokruunut omaan asuntoonsa kirpputorilta. Hintaa niille oli jäänyt vain 20€. Se on mielestäni halpa hinta, sillä monissa antiikkiliikkeissä kattokruunujen hinnat lähtee 100€ ylöspäin. Kirppisreissu täytyy toteuttaa ja pian!

Tänään nähtiin Natalian kanssa keskustassa, sekä päätimme ottaa kamerat esiin ja ottaa kuvat nopeasti. Taisi olla elämäni nopeimmat asukuvat, aikaa meni noin 5 minuuttia mutta kuvasaldo oli sitäkin suurempi, kun pistin sarjakuvauksen päälle ja annoin kameran Natalialle. Tuuli oli ihan mahdoton, hiukset meni silmille ja välillä suuhunkin, sekä kylmyys meni ihan ytimiin saakka. Kuvista tuli kuitenkin hauskoja juuri tuon kovan tuulen takia, ja naurettiin vedet silmissä kun ei meidän kuvaustouhusta meinannut tulla yhtään mitään. 

Tänään pistin jalkaani ensimmäiset omat Adidakset sitten lapsuusvuosien. Lapsena meillä oli siskoni kanssa siniset Addut, ja itse yhdistin ne tuulihousuihin ja keltaiseen parkaan. Tänään asuksi päätyi ukkohousut, miestenpuolelta hankittu rento paita sekä valkoiset Adidakset. Kunnon mukavuusasu tuohon harmaaseen syysilmaan! 

 

 

These photos are all about this days windy weather and my new pair Adidas sneakers! I had a pair of Adidas sneakers when I was a child, but today I got these white beauties to myself! These are so comfy on, I'm sure I will start to use these quite often!!

ZARA takki/ coat
H&M miestenpuoli paita/ H&M men shirt
ZARA housut/ pants
ADIDAS lenkkarit/ sneaker

Kuvat ottanut Natalia Oona ja minä, editointi minä.
Photos taken by Natalia Oona and me, edited by me.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat