Muistan nuorempana tehneeni kysymysgallupeja Facebookissa, kun joku oli merkinnyt minut hänen gallupiin ja sitten täytyi itse täyttää samat kysymykset. Mulle tuli tämä juttu ihan yhtäkkiä mieleen joten avasin läppärini ja saman tien aloin etsimään kysymyksiä netistä. Tämä kysymysgallup tuli vastaan ja päätinpä vastata tähän. x)

1.Onnellinen? Olen, vaikka en koko ajan mutta yleisesti ottaen kyllä.
2.Särkenyt jonkun sydämen? –Toivottavasti en.
3.Valvonut koko yön? Olen, taisi olla Juhannus kyseessä.
4.Riippuvainen jostakin/jostain? Tietysti perhe ja ystävät, mutta myös kahvista, liikunnasta, kuvaamisesta. On aika monta asiaa mitä ilman ei voisi elää.
5.Ajanut traktoria? En ole ajanut, olen ollut kyydissä.

6.Katunut tekojasi? Olen kyllä.
7.Oletko ilkeä? En, ilkeys on usein miten ihan turhaa, en viihdy sellaisten seurassa jotka ovat perusluonteeltaan ilkeitä.
8.Onko joku ihastunut sinuun? Aika hankala kysymys, en kyllä tiedä. :D
9.Mitä jääkaapissasi on? Rahkaa, raejuustoa, kasviksia, sinappia, juustoa, voita, kananmunia, puolikas hunajameloni. Maito loppui juuri äsken.
10.Lempipaikka? Vaikea kysymys, mutta ainakin: salapaikkani (Helsingissä ja Kokkolassa) asuntoni ja lapsuudenkotini.

11.Horoskooppisi? Kalat
12.Haluatko mennä naimisiin? Kyllä, mutta itselläni ei ole sen asian suhteen mitään kiirettä.
13.Kolme asiaa joita teet päivittäin? Työskentelen läppärilläni, käytän huulirasvaa, katson/ luen uutiset.
14.Viimeisin henkilö jonka näit? Didem ja Sharon.
15.Oletko ikinä kävellyt seinää päin? Olen. Ainakin kerran aamulla herättyäni kävelin keittiöön puoliunessa silmiäni siristäen, kävelin liian läheltä ovensuuta ja pamautin pääni seinään.

16.Pidätkö nallekarkeista? En yhtään, en siedä värikkäitä hyytelökarkkeja.
17.Oletko millekään allerginen? Kaikille kotimaisille viljoille ja kuivalle heinälle. Harrastin ratsastusta nuorempana ja hevosia hoitaessa silmäni olivat tulipunaiset ja nenä vuosi koko ajan. Silti se oli musta hauskaa.
18.Milloin söit viimeksi pizzaa? En kyllä muista.
19.Mikä on eniten käytetty lempinimesi? Minski, mutta se ei ole mikään yleinen lempinimi, kaverini ovat keksineet sen.
20.Milloin viimeksi nauroit todella makeasti? Eilen illalla tyttöjen kanssa. Naurettiin myös sille, että tulipahan kunnon vatsalihastreeni siinä samalla tehtyä kun nauraminen sattui mahaan. Pyykkilautavatsaa tässä siis odottelen! ;)

21.Oletko ollut auto-onnettomuudessa? En pahassa onnettomuudessa, mutta olen ajanut vahingossa isäni Mersun ojaan talvella. Tie oli peilijäässä eikä auto pysynyt hallinnassani. Jysähdin ojaan, mutta suuremmilta sattumilta vältyttiin.
22.Näetkö maailman vaaleanpunaisten lasien läpi? En todellakaan, olen realisti, mutta yleisesti ottaen ajattelen mielummin positiivisesti kuin negatiivisesti. Elämä ei ole mitään vaaleanpunaista hattaraa, mutta en halua olla katkera tai takakireä vastoinkäymisten vuoksi.
23. Missä olet erittäin huono? Aika monessakin asiassa, mutta ainakaan en osaa soittaa mitään soitinta, viheltäminen on mielestäni hyvin vaikeaa enkä saa vihellystä kuulumaan. Olen huono kokeilemaan/kokkaamaan uusia ruokia yksin asuessai. Olen laiska kokki itselleni tehdessä ruokaa, mutta pidän kokkailusta ystävien ja perheen kanssa. 
24.Onko sinulla joskus ollut burnout? Kyllä valitettavasti.
25.Mitä haluat tehdä tänä vuonna? Monia asioita! Yksiä niistä ovat: onnistua mm treenitavotteissani, käydä Kokkolassa, oppia paljon uusia asioita sekä tehdä jotain täysin spontaania ihan yhtäkkiä. Elää hetkessä. 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat