Tämä postaus on ollut mielessä jo pitkään, mutta nyt tuntu sopivalta tehdä tämä. :) Jonkun verran on tullut kysymyksiä aiheeseen liittyen, jotenka tässä muutamia pienempiä sekä isompia juttuja minusta.

1. Olen 21 vuotias ja asun tällä hetkellä Helsingissä. Olen alunperin Pohjanmaalta muuttanut tänne etelään 16 vuotiaana opiskeluiden perässä. Bloggaamisen lisäksi opiskelen valtiotieteitä ja viestintää täällä Helsingissä.

 

2. PERHE. Elämäni rakkaimmat ihmiset. Esikuvani sekä henkilöt joita ihailen. Rakastan heitä suuresti ja ilman heitä en olisi juuri nyt tässä paikassa missä olen tällä hetkellä. Olen kiitollinen siitä miten siunattu olen, kun saan omistaa juuri heidät elämässäni. Ei tässä sanat edes riitä kuvaamaan miten tärkeitä he ovat minulle. <3 

BeFaunky_null_1.jpg

 

BeFyunky_BeFwunky_befxunky_artwork.jpgIMG_2364

3. Ystävät. Elmän elixiiri suorastaan! Hurjan tärkeitä ja rakkaita minulle. Elämä olisi tyhjää ilman heitä ja monta ihanaa juttua ja hetkeä olisi jäänyt kokematta ilman näitä kultakimpaleita. Pure love ja parasta nämä tyypit mä sanon!! <3 

BeFunky_bnull_1.jpgBecFunky_null_1.jpg

 

4. KAHVI. haha, tämä on jo tullut teille jo  hyvin selväksi, että juon kahvia ihan yhtenään. Tykkään vain sen mausta, tuoksusta ja siitä, miten iso kuppi kahvia sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ennen vihasin kahvia (aika ihme) mutta nykyään herään aamulla vesi kielellä, kun tiedän saavani aamukahvini ja päivä voi alkaa vasta sen jälkeen. IMG_9453

5. VALOKUVAUS. Tämä on mulle hyvin tärkeä harrastus joka on myös intohimoni. Tykkään näpsiä kaikenlaisia kuvia päivän mittaan, mutta myös kehitellä erilaisia kuvausprojekteja. Olen hyvin visuaalinen ihminen jotenka kuvaaminen on mulle tärkeä tapa saada toteuttaa itseäni. 

BeFunky_BeFwunky_befxunky_artwork.jpg

 

6. Bloggaaminen. Rakastan tätä! Tykkään siitä, miten pääsen tekemään kokonaisuuden otetuista kuvista sekä kirjoittaan niihin sopivan tekstin. Tällä hetkellä bloggaus ja siihen liittyvät jutut vievät suurimman osan ajastani ja se on musta ihan huippua! Päästä toteuttaan niitä visioita ja olla mukana monessa jutussa jotka liittyvät tähän suureen intohimooni. Haaveni ja myös päämääräni tässä touhussa on se, että saisin yhdistää valokuvauksen, tyylin/ pukeutumisen sekä bloggauksen siten, että tekisin tätä ihan oikeaksi työkseni. Nautin tästä todella paljon. Niin paljon visioita kirjattuna ylös sekä kokoajan näitä tulee lisää, että aika ei meinaa riittää niiden kaikkien toteuttamiseen. Toki tilanne olisi eri, jos saisin käyttää siihen kaiken työaikanai ja voimavarani. Se olisi unelma ja siihen pyrin! :) Myös tieto siitä, että teitä lukijoita käy lukemassa näitä postauksiani luo tälle koko bloggaukselle merkityksen. Kiitos teille. <3 

minnaheader

 

7. TO DO LIST. Lista mihin kirjaan kaikki asiat joita haluan toteuttaa elämäni aikana. Jotkut niistä voi olla hyvin pieniä juttuja ja toiset taas pidemmän prosessin haaveita. Tällä listalla oli muun muassa Benji- hyppy. Tämän toteutuin yhtenä kesänä ja voin sanoa, että aivan järyttävä kokemus. :D Pelkään korkeita paikkoja ja tuo hyppy oli yksi karmeimmista kokemuksista joita tiedän. Olin silti ikionnellinen hypyn jälkeen sillä sen olen aina halunnut kokoea ja nyt sekin oli tullut hoidettua! 

8. OMENAT, VESI, PURKKA. Tässäpä kolme peruspilariani. No ei sentään, mutta omenoita syön kolme kappaletta joka päivä, purkkaa syön jokaisen aterian ja kahvikupillisen jälkeen ( eli usein) ja vettä juon jatkuvasti. Menen jopa nukkumaan vesipullo sängyssäni, sillä joka yöllä herään muutaman kerran ja ekaksi täytyy saada vettä kurkusta alas, jotta pystyn jatkaa unia. 

IMG_9466

 

9. PARIISI. Rakastan Pariisia vaikken ole koskaan käynyt siellä. Tämäkin on mun TO DO- listalla. Vielä joku päivä sinne menen! :)  IMG_8968

10. JUOKSEMINEN. Se on mulle yksi henkireikä ja tykkään tehdä pitkiä juoksulenkkejä. Musat korville ja juoksemaan. Tällä tavoin saan tuuletettua omia ajatuksiani ja se on mulle mun omaa laatuaikaa. 

11. KESÄYÖT. Parhaimpia asioita joita kesässä tiedän. Lähdenkin monesti illalla/ yöllä juoksulenkille tai valitsen pyöräilyn melkein aina autolla ajamisen sijaan. Aivan parhautta polkea esim hiljaisessa keskustassa lämpimänä kesäyönä.  IMG_8307

 

12. KORVATULPAT. Nukun ne päässä joka ikinen yö. Tämä on ollut tapa jo n. viiden vuoden ajan. En vain pysty nukkua ilman niitä. :D Ja jos korvatulpat on päässeet loppumaan niin isken vaikka vessapaperia korviini, jotta pystyn nukahtamaan. 

13. KOKKOLA JA HELSINKI. Kaksi rakkainta kaupunkia minulle. Kokkolassa olen saanut viettää ihanan ja turvallisen lapsuuden mistä olenkin onnellinen, että olen kasvanut siellä. Nykyään se on lepopaikkani jossa saan viettää aikaa rakkaiden ihmisten parissa. Kokkolassa kotini on ehdottomasti lempipaikani ja viihdyn siellä vallan mainiosti. Helsingissä puolestaan olen saanut viettää jo monta vuotta, sekä saanut kasvaa täällä teiniajoista täysi- ikäiseksi. Helsinki ja täällä tapahtuneet jutut on muokannut mut juuri sellaiseksi ihmiseksi jota tänä päivä olen. Tämä on mulle rakas kaupunki josta nautin suuresti!  BeFunöky_BeFwunky_befxunky_artwork.jpg

 

BeFunky_nujll_1.jpg

 

14. MUSIIKKI. Se on yksi asia joka tekee päivistä sekä hetkistä parempia ja ilman sitä päivät olisi aika vaikeaa viettää. Kuuntelen musiikkia aina liikkuessani ja kotona ollessani. Musiikissa vain on sitä jotain. 

 

15. SALAPAIKKA. Näitä mulla on jokaisessa kaupungissa jossa olen asunut. Kokkola, Helsinki, Pietari. Näihin menen kussakin kaupungissa hyvin usein ja vietän niissä aikaa monesti aika pitkäänkin. Vaikka ne olisivat paikkoja joissa muutkin ihmiset voivat käydä niin ne ovat itselleni niitä salapaikkoja jossa voi ajatella asioita ja rentoutua.

 

16. BALETTI. Tämä onkin juttu jota en ole kovin tarkasti velä kertonut, vaikka se on yksi tärkeinpiä asioia mitä minulle on tapahtunut. Asiaa riittäisi monen sivun verran, mutta kerron siitä paljon tiivistetymmän version. Aloitin baletin Kokkolassa täyttäessäni juuri 14 vuotta. Se on lajiin katosen aika myöhään. Harrastin myös monia muita juttuja, kuten futista joka oli minulle tärkeä harrastus. Päätin kuitenkin panostaa balettiin täysillä silloisen opettajani suuresta kannustuksesta ja uskomisesta baletilliseen kehitykseeni. Aluksi treenasin monta vuotta nuorempien tyttöjen kanssa mikä saikin motivaationi lajiin kasvamaan, kun halusin päästä oman ikäisteni mukaan. Treenimäärä kasvoi nopeasti ja suureksi yllätyksekseni pääsin ensimmäisen balettivuoteni aikana Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksen kolmivuotiseen erikoiskoulutukseen, joka järjestettiin n. 3-4 kertaa vuodessa. Olin kurssin toisella vuosikurssilla jonka jälkeen tuli päättää haenko normaliin lukioon vaiko Helsinkiin Suomen Kansallisoopperan Baletiooppilaitoksen Ammatilliseen koulutukseen, sekä Helsingissä olevaan lukioon. Kävin pääsykokeessa ja valituksi tuleminen kyseiseen kouluun oli sokki sekä unelmien täyttymys. Koulu + lukio kesti 3 vuotta mutta itse tein sen neljässä vuodessa jalkaleikkauksen takia. Muutin Venäjälle kolmantena opsikeluvuotenani päästessäni  Pietariin Vaganovan Balettiakatemiaan. Vietin siellä syksyn/ alku talven mutta tulin vammautumisen takia sairaslomalle Suomeen. Suoritin tutkinnon ja lukion loppuun tuona aikana. Kesän jälkeen työskentelin Suomen Kansallisbaletissa talveen saakka mutta halusin mennä vielä lisä kehittymään takaisin Venäjälle samaiseen kouluun. Vammoja minulle on tullut aika monta tanssittuihin vuosiini nähden ja muutama lisää tuli myös Venäjällä. Tulin Suomeen kesällä 2014 lukukauden loputtua ja päätin jättää baletin joksikin aikaa, sillä tahdon, että kehoni on täysin terve. Olisin voinut jatkaa tanssia vielä jonkun aikaa kehoani ajatellen mutta koska vammat eivät ole mitään pikkuruhjeitä niin päätin, että nyt on aika hellittää tahtia. 

BeFuynky_befxunky_artwork.jpgBeF2unky_BeFupnky_BeFwunky_befxunky_artwork.jpgBeFunky_n1ull_1.jpgBeFunvky_befxunky_artwork.jpgBeFunky_3null_1.jpgBeFunky_BewFupnky_BeFwunky_befxunky_artwork.jpg

 

17. Tällä hetkellä olen hyvin onnellinen päätöksestäni baletin suhteen ja koen, että se on ollut hyvä ratkaisu keholleni. Baletti on äärimmäisen rakas laji minulle mutta myös oma terveys on itselleni kaikki kaikessa. Olen siis onnellinen tähän ratkaisuun. :) Nyt nautin täysillä juuri näistä asioista joita saan tehdä elämässäni ja valokuvaus ja bloggaaminen on tuonut paljon ihania juttuja baletin jälkeen. Kaikella on tarkoitus. Olen kokenut sen todeksi monen monta kertaa. Tällä hetkellä onnellisuus on se sana joka kuvaa minua täydellisesti. :)  

BeFunkyw_BeFunrky_BeFunky_5BeFupnky_BeFwunky_befxunky_artwork.jpg

 

 

Kommentit (3)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Jessica! <3 kiva kuulla, että postaus oli mieluinen! Noniin ollaan siis samalta suunnalta molemmat! :) Kivaa viikonlopun alkua sulle! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Onpa kiva kuulla tämmöistä palautetta. Kiitos! :) Ai niinkö, noniin sielläkin tanssija siis!=)
Niin, oli siinä miettimistä, kun kuitenkin tein työksenikin sitä joten iso päätös oli. Kiitos sulle näin tsemppaavasta viestistä, mukavaa loppuviikkoa! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon! Balettitaustaa siis sielläkin! Ja Ballerina Projectin kuvat on ihania! Onneks sitä voi päästä vaikka myöhemmälläkin iällä harrastamaan, vaikka perustunneille! :) Siellä pääsee baletin makuun mutta kroppa kestää niillä tunneilla paremmin! :)

Oi kyllä, Pariisi! Näin mäkin toivon! :) <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat