Monelta heräät? Viikolla herään useimmiten klo 8.00, jos minulla on aamulla vapaata. Keitän kahvia, avaan läppärini ja käyn blogiin liittyviä asioita läpi. Vastaan sähköposteihin ja tarkistan päivän aikataulun. 

Jokapäiväisiä rutiineja? Minulla ei ole saunaa asunnossani, joten sen korvaamiseksi käyn lähestulkoon joka ilta kylvyssä, se saa minut rentoutumaan hyvin. Venyttelen joka aamu selkäni ja lonkkani nopeasti auki, se on jäänyt tavaksi baletista. Pyrin pitämään joka päivä 15 minuutin hiljaisen hetken, jolloin istun työpöytäni ääressä juoden kahvia ja katsoen ulos, tai makaan sohvalla ja kuuntelen rentouttavaa musiikkia tuon ajan. 

Luottovaatteesi? Mustat peruspaidat, nahkalegginsit tai ukkohousut, maiharit ja musta paksu huivi. Minulla on joka päivä samat korvakorut korvissani.

Aamu vai ilta? Olen iltaihminen ja pystyn tehdä töitä läppärini ääressä hyvin myöhään. En kuitenkaan tykkää/ kerkeä nukkua pitkään sillä muuten päivä menee pitkälti hukkaan. Minua närästää usein jos herään aamulla ennen klo 7.00.

Miten meikkaat itsesi? Arkimeikkini koostuu kasvoille tarkoitetusta sävyttävästä päivävoiteesta, aurinkopuuterista ja huulirasvasta. Laitan ripsaria, lisään kulmiini väriä ja käytän kajaalia ripsien tyveen. Iltameikki saa olla mielestäni voimakkaampi, joten silloin käytän tummempaa silmämeikkiä.  

Millä kameralla blogisi kuvat ovat otettu? Runko on Canonin 6D ja objektiivi on Sigman 50mm / 1.4. 

Millä muokaat kuvasi? Yleisesti ottaen aina Lightroomilla, se on helpompi ohjelma kuin Photoshop. Opettelen Photoshopin käyttöä lähes päivittäin. 

Tiukkapipo vai rento tyyppi? Ihmisenä olen rento tyyppi, ajattelen positiivisesti mutta en ole liian sinisilmäinen. Tykkään tehdä asioita spontaanisti, vaikka olen myös hyvin suunnitelmallinen ihminen. Pidän erittäin paljon Stand up -komiikan katsomisesta sekä kuunnella musiikkia olohuoneeni lattialla maaten. Pystyn nauramaan omille hassuille mokilleni ja ottaa niistä opikseni. Osaan olla tiukkapipo oman työni ja tavoitteiden saavuttamisen suhteen. Tarkoittaen sitä, että haluan saada hommat hoidettua heti enkä halua jäädä junnaamaan pakoilleen. 

Mitä teit tänään? Heräsin klo 8.00, siivosin kotona, menin Pr toimisto Spaltille hakemaan miestenvaatteita, sillä stailaan pian yhdet kuvaukset. Hain kahvia, menin Sanomatalolle/ Cosmopolitanille palaveriin, tulin kotiin tekemään tämän postauksen ja alan suunnittelemaan tulevia kuvauksia mihin hain edellämainitut vaatteet. 

Joku random juttu? Päivällä hakiessani take away -kahvin mukaan, mieleeni tuli ajatus siitä, että jos minua kysyttäisiin kahvilakkoon tietyksi ajaksi, en lähtisi siihen haasteeseen mukaan. Kahvi vain sattuu olemaan liian hyvää, se on yksi arjen pieni ilo.

Kuvat ottanut @neakorkia

Kommentit (2)

Ronja

Olipa kiva postaus!:) ehkä vähän tyhmä kysymys mutta pakko kysyä miten venyttelet auki selkäsi ja lonkkasi auki aamuisin? Juuri näiden avaaminen pitäisi saada itsellekin rutiiniksi :D

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kiva kun pidit postauksesta! :) Ei ole yhtään tyhmä kysymys ollenkaan!!
Selän venyttelen auki esim:

1. Makaa lattialla selällään, kädet sivuilla ja jalat suorina. Nosta oikea jalka vasemman yli, lantio menee vasemmalle ja selkään tulee hyvä venytys, kun käsiä ja jalkoja pyrkii venyttämään mahdollisimman pitkiksi.

2. Istu lattialla jalat suorina eteenpäin ja kurota käsillä niitä kohti mahdollisimman matalana. Tämä venyttää myös hyvin takareidet.

3. Istu lattialla, polvet mahdollisimman lähellä rintakehää, kädet niiden ympärillä. Pyöristä selkää ja pyri "työntämään" sitä taakse.

Lonkat avaan:

1. Seiso leveässä haara-asennossa, kyykkää alas sen verran että saat kädet polvien päälle. Työnnä käsillä polvia ulospäin, samalla kun kyykkäät mahdollisimman alas.

2. Makaa lattialla selällään, nosta toista jalkaa sen verran, että saat nostettua sen lähelle ylävartaloasi, ja tee jalalla suurta puoliympyrää. Toista liikettä molemmilla jaloilla sen verran, että lonkkasi aukeavat.

Toivottavasti näistä oli hiukan apua? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat