Kävimme kuvaamassa isäni kanssa muutama päivä sitten, enkä olisi voinut kuvitellakaan, että kyseinen kuvauspaikka olisi niin upean näköinen! Tiesin kuvauspaikan näyttävän kivalta, mutta kun kun pääsin autosta ulos, pompin tasajalkaa innostuksesta. Paikka oli kauttaaltaan jäässä, ja vesi räiskyi voimalla aallonmurtajan yli. Samassa hetkessä tajusin, että nyt taitaa tulla elämäni kylmimmät kuvaukset. Myös tuuli oli niin luja, että minulla oli hankaluuksia pysyä pystyssä paikallani seistessä.

Otin toppatakin pois, ja olin jo silloin ihan kylmissäni. Siihen lisäksi vielä räiskyvä vesi päälle kovan tuulen kera, se oli aika mieleenpainuva kokemus, täytyy myöntää. Jos olisin pystynyt olla tuossa vesiroiskeessa pidempään, olisin halunnut ottaa kuvia aallonmurtajan päällä, sekä kokeilla muutamaa muutakin spottia. Noh, saimme jonkun verran otettua kuvia, minkä jälkeen vaihdoin kuivat vaatteet, ja lähdin ottamaan itse loput kuvat.

Blogissani on näkynyt monia kauniita kuvauslokaatioita, esimerkiksi hienojen hotellien tiloja, sekä kauniita kahviloita, yms, mutta mielestäni tässä on yksi upein paikka, missä olen ollut kuvattavana.

Halusin tehdä asupostauksen, missä yhdistän vanhoja vaatteita omiini, sekä luoda siistin asukokonaisuuden vaatteista, joita en yleensä käytä. Asuksi päätyi äitini ikivanha hame, isäni kauluspaita, oma poolopaita, sekä uudet kimaltavat sukkahousut. Lisäsin vielä helmikorvakorut kauluksiin, mikä toimi omasta mielestäni kivasti. Tykästyin asuun, ja menisin tässä asussa esimerkiksi ulos syömään.

Tänään vietän viimeistä päivää Kokkolassa, ja huomenna lähden takaisin Helsinkiin. Loma on ollut ihanan rentouttava, sekä olen päässyt irtautumaan täysin arjen kiireistä. Nyt lähden tapaamaan vielä ystäviäni, hyvää maanantaita! 

Kommentit (10)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Tuo paikka oli kyllä tosi upea! Jos ei olisi ollut niin kylmä, olisin ehdottomasti halunnu ottaa itse kans vielä lisää kuvia! Kiitoksia sun kommentista! :) Xx 

Luisa

On kyllä upea maisema! Toi viimenen kuva on ihan mahtava! Miten voiki olla jäätä ja vettä samassa kuvassa ja vielä toi aalto! Tosi upee :))

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No eikö! Olin kyllä ihmeissäni tästä paikasta! Oli hieno päästä kuvaamaan siellä. :) 
Kiitos paljon Luisa kommentista. <3 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat