Kävimme Tukholmassa tämän viikon maanantaina- tiistaina katsomassa Troye Sivanin keikkaa, sekä tein hänestä videohaastattelun. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt hänen keikasta, hän lauloi todella hyvin, sekä otti yleisön hyvin haltuun. Troye vaikuttaa todella mukavalta ja todella hyvältä tyypiltä, sen mitä kerkesin hänen kanssaan jutella. 

Tiistaina lähdimme takaisin Suomeen, ja lentokentällä päädyin kuuntelen Troyen WILD-biisiä uudestaan ja uudestaan. Se biisi taitaa olla mun lemppari tuolta albumilta, tykkään siitä tosi paljon! 

Videohaastattelu on englanniksi, joten kerron lyhyesti mitä Troye kertoo videolla: 

1.Mikä biisi levyltäsi on sinulle tärkein? ”Kaikki biisit ovat tärkeitä ja merkitsevät paljon, mutta BLUE- niminen biisi on erityisen tärkeä. Kirjoitimme sen yhdessä ystäväni kanssa, ja sain hänet laulamaan kyseiselle biisille, vaikka hän ei ole laulaja. Hänellä on upea ääni." 

2.Mikä oli parasta tämän albumin teossa? ”Ennen tätä albumia tein minialbumin, ja nähtyäni ihmisten reaktiot sen julkaistua, innostuin kovasti tekemään täyden albumin. Parhaita puolia on ollut se, kun olen saanut palautetta musiikistani, ja kuinka se on kehittynyt, sekä olen kehittynyt myös lauluntekijänä.”

3.Vinkkejä Vloggaajille? "Täytyy vlogata siksi, että pitää siitä, eikä siksi, että siitä saisi julkisuutta. Julkisuuden perässä vloggaaminen on pitkä ja kivinen tie."  

4.Oletko suunnitellut tulevasi Suomeen? ”Kyllä, toivottavasti pääsen käymään siellä ensi vuonna.” 

5.Mistä saat inspiraatiota musiikki videoihisi? ”Haluan jakaa tarinan videoiden kautta, sekä antaa niille ihmisille äänen, joilla sitä ei yleisesti ottaen ole.

6.Terveiset suomalaisille faneille: ” En malta odottaa, että pääsen suomeen, näkemään teidät kaikki. Iso halaus teille kaikille, ja kiitoksia kaikesta tuesta. Toivottavasti pääsen esittämään shown teille.”

Mikä on teidän lemppari biisi Troyen levyltä? :)

LINKKI Troyen Spotify -sivulle. 

Here is a video interview of Troye Sivan, which I made on Tuesday at Stockholm. We also saw Troye's show on Monday evening, and I enjoyed the whole whole show! Troye is such a talented singer, and a performer. 

My favorite song from Troye is called WILD, I have listen it many times during the day, again and again and again! 

Hope you enjoy the video! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat