Moikka moi! En muista, milloin viimeksi blogini puolella olisi ollut näin hiljaista. Tukholman matka verotti toki jonkun verran bloggausta, mutta matka oli erittäin mukava! Eilinen päivä oli puolestaan hyvin kiireinen, sillä minulla oli paljon asioita hoidettava. Illalla pääsin katsomaan Stan Upia, sillä menimme ystävieni kanssa katsomaan Sami Hedbergiä! Olin erittäin innoissani, sillä mielestäni Sami on erittäin hauska Stan Up koomikko. Keikka oli tosi hyvä mielestäni. :) 

Tukholmasta löysin muutaman mekon itselleni, eikä yllätys ole, että ostin ne Zarasta. Tämä musta mekko on toinen ostamistani mekoista, ja mielestäni se on aika monikäyttöinen. Yksinkertainen, mutta juhlava mekko, mikä ei tarvitse edes näyttäviä koruja. Mekon takaosa on avonainen, sekä sivuilla on halkiot. Kokeilin myös kahta erilaista hiustyyliä, tulee vähän erinäköinen kokonaisuus, kun edessä olevat hiukset vetää taakse. Ihan kivaa vaihtelua! 

Itselläni on vielä muutamat pikkujoulut edessä, mites teillä? :) 

I bought this dress a couple of days ago from Stockholm. I still have some Christmas parties left, so I guess I will use this outfit on some evening. :) 

ZARA mekko, korot/ dress, heels
RIVER ISLAND laukku/bag
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat