Itsenäisyyspäivän toivotukset vielä näin jälkikäteen kaikille! Itsenäisyyspäivä eroaa muista päivistä aivan täysin, sillä silloin huomaa pysähtyä miettimään sitä, miten hienoa on, että meillä on itsenäinen ja vapaa Suomi. Olen erittäin kiitollinen kaikille heille, jotka ovat uhrautuneet Suomen puolesta, ja mahdollistaneet meille itsenäisen maan. 

Itsenäisyyspäivän illaksi olin saanut kutsun Linnan juhlien jatkoille, ja menimme sinne ystäväni kanssa. Paikalla oli myös monia tuttuja, joten oli mukava viettää iltaa porukalla. Peilisalin puolella oli artisteja laulamassa joita kävimme katsomassa. 

Puvuksi olin valinnut MINT&BERRY:n korallinvärisen iltapuvun. Olen odottanut jo pitkään, että saisin käyttää kyseistä mekkoa jossain tilaisuudessa, joten asun valinta oli itselleni hyvin helppo tehtävä. Laitoin hiukset ja meikin itse, ja nutturoita olen tottunut väkertämään hiuksiini moneen otteeseen tanssiessani balettia. 

Lähdin kello yhden jälkeen yöllä kotiin, vaikka juhlat jatkuivat ihan yön pikkutunneille saakka. Jatkot olivat kokonaisuudessaan mukavat, ja tilaisuus oli järjestetty hienosti. Jatkoilla sai nähdä upeita pukuja ja kampauksia, ja erittäin ihania kokonaisuuksia näkyi joka puolella. 

Jäikö teille jokin puku erityisesti mieleen Linnan juhlista? :) 

Tämän postauksen kuvat ovat aika huonolaatuisia, sillä minulla oli suht vanha kamera mukanani, koska en halunnut ottaa omaa 6D kameraani mukaan. En olisi millään saanut sitä mahtumaan omaan pikkuruiseen laukkuuni. Aika "hampaat irvessä" katson näitä kuvia, sillä en ole tottunut, että blogini kuvat ovat näin huonolaatuisia. Noh, mutta eiköhän näistä kuvista saa jonkin verran selvää. :)

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat