Nykyään en osaa lähteä kotoa ilman rannekelloa oikeastaan minnekään, sen käyttö on ihan automaattinen juttu. Yhtä automaattinen, kuin avainten ja puhelimen mukaan ottaminen lähtiessäni ulos ovesta. 

Olen käyttänyt pitkään Skagenin hopeanväristä kelloa, mutta nyt valitsin seuraavaksi kellokseni kullanvärisen kellon, sekä sen rinnalle vielä kultaisen rannekkeen. Ne ovat tehty ruostumattomasta teräksestä, ja värivaihtoehtoja ovat kulta, hopea ja ruusukulta. Aika jännä tuo ruusukulta muuten, en ole käyttänyt ruusukultaa, sillä olen ajatellut sen näyttävän hieman ruostuneelta. Katselin muutamaa ruusukultaista kelloa, sovitin niitä, ja itseasiassa tykästyin siihen väriin. 

Kelloja pääsin ihailemaan Skagenin tapahtumassa tämän viikon maanantaina, sekä olin myös valokuvaajana tuossa tapahtumassa. Skagenin tapahtuma järjestettiin Pohjoisesplanadin Laatukoru myymälässä. 

Pidän minimalistisista koruista, joten Skagenin kellot sopivat omaan käyttööni hyvin. Heillä on myös kauniita koruja myynnissä, muutamaan ihastuin aivan täysin, joten täytyy käydä surfailemassa heidän nettisivuillaan. 

Nyt sitten muihin juttuihin. On taas perjantai? Jopas päivät rientää! Vieläkään en ole hankkinut joululahjoja, saati sitten edes miettinyt joululomaa, jotta keskittymiseni ei herpaannu. Noh, kyllä se tästä pian helpottaa, ei sinne jouluun enää ole kauaa. Lapsena olin aivan into piukeena laskemassa öitä jouluun, voi pojat miten olin innoissani. Nyt sitä odottaa joulua ihan toisella tavalla. On ihanaa päästä viettämään aikaa perheeni kesken, sekä olla vain. Näitä asioita odotan itse joulussa. 

Nyt perjantaisiivous, muutama juttu läppärin ääressä, sekä tänään illalla näen ystäviäni. Miten ihanaa! Tänään tulee kiva päivä ja ilta, harmaasta säästä huolimatta. Pitäkäähän kiva perjantai! :) <3

SKAGEN kellot ja korut. 

*sisältää mainoslinkin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat