Kuvasimme perjantaina Matiaksen kanssa tämän postauksen kuvat, ja mielestäni tässä on muutama hyvä vinkki joululahjojen hankintaan. Kuvissa näkyy kaksi erilaista korusarjaa, jotka sopivat hyvin lahjaksi, tai toki korut voi ostaa myös itselleen. Korut ovat korusarjasta nimeltään Toive, ja Toive on uusi, kiehtova korusarja, jonka suunnittelijoina ovat suomalaiset korudesignerit. Pidän siitä, miten Toive yhdistää perinteisen satumaailman ja nykytrendit näissä koruissa. Itse käytän aika pelkistettyjä koruja, joten tykkään siitä, että näissä koruissa ketju on simppeli ja ohut, ja huomio kiinnittyy itse olennaiseen, eli lumihiutaleeseen ja sydämeen. Lumihiutale kaulakorun yhdistäisin ihan arkisiin vaatteisiin, sekä esimerkiksi mustan mekon kanssa. Varsinkin mustaa vasten koru erottuu vielä enemmän edukseen, ja se olisi asuni "juju," katseenvangitsija. 

Halaus-koru on oiva lahja joko ystävälle, siskolle, äidille, tyttöystävälle, ja lista jatkuu vaan. Sydän koruna on ajaton, ja sitä voi käyttää minä tahansa vuodenaikana. Pidän kevyistä korvakoruista, ja myös Halaus-korvakorut ovat ilmavat ja kevyet, ihanan sirot. 

Koruista on tehty runot täydentämään korun ulkomuotoa. Ensimäinen korusetti on nimeltään Talvisatu, ja toinen korusetti on nimeltään Halaus. Itse pidän kovasti siitä, että koruista on kirjoitettu runot, mielestäni se tuo viimeisen silauksen näille koruille. 

Korut on valmistettu hopeasta, ja Toive-korut ovat yksinmyynnissä vain Timanttisilla. Pääset tutustumaan heidän mallistoon Timanttiset myymälöissä tai verkkokaupassa. Tässä myös vielä runot näistä kauniista koruista.  

Talvisatu
Suunnittelija: Tony Granholm

"Toive-korun Talvisatu.
Hiljaa leijaillen kuin talven kukkanen,
luo satumaiseman kirkkaan kauniin ihanan.
Ei sula tämä talven ihme ikuinen,
vaan loistaa ihon lämmöstä hehkuen."

Halaus
Suunnittelija: Pia Åkerblom

"Toive-Korun Halaus.
On tunne, kun toinen toiseensa kietoutuu.
Sydämet yhteen sulautuu."

Here are some photos what we took with Matias on last Friday. The main point in these photos are these lovely jewelry, and the brand is called Toive. I think these both jewelry suits very well as a Christmas present. You can find these beauties from HERE

Kuvat ottanut Matias Jalmari, editointi minä
Photos taken by Matias Jamari, edited by me.

TOIVE, TIMANTTISET korut/ jewelry
GINA TRICOT ja NELLY mekko/ dress
ZARA korot/ heels

*Tehty yhteistyössä Timanttiset - kanssa. 

Kommentit (11)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia sulle! :) Pidän itse kans koruista, kun ovat pelkistettyjä mutta kuitenkin tosi kauniita. Mukavaa päivää! :) 

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Korut ovat myynnissä Timanttisten myylämöissä, tai heidän verkkokaupassa. Linkit näihin molempiin löydät postauksen tekstin lopusta.:) Mukava kuulla, että pidit niistä korviksista! Itse tykkään myös kovasti juuri samaisista korvakoruista. :) 

jiu

päällimmäisenä tulee muisto,et oli aina maha kauheen kipee..tutkittiin 3 vuotta ja heti,kun vika löydettiin perna poistettiin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat