Kuten otsikosta huomaa, blogini tulee muuttamaan pois Cosmopolitan.fi sivulta, ja muutto tapahtuu 14.1.2016. Blogini tulee muutamaan Suomen ELLE-lehden nettisivuille.

Itselläni on ollut sellainen tunne, että on aika mennä eteenpäin kohti uusia haasteita. Blogini tulee pysymään saman tyylisenä, mutta toki haluan kehittyä bloggaamisessa jatkuvasti.

Tämän ajan mitä olen kirjoittanut blogiani, eli noin puolitoista vuotta, olen saanut bloggaamisesta itselleni työn, josta olen erittäin kiitollinen Suomen Cosmopolitan-lehdelle. Kiitos Teille kaikesta tähän astisesta yhteistyöstä! Olen myös saanut tutustua ihaniin ihmisiin bloggaamisen kautta, sekä olen oppinut heiltä paljon.

Haluan sanoa teille lukijoille ison kiitoksen, koska olette lukeneet blogiani. Olen sanonut sen ennenkin, mutta en pysty kylliksi kiittämään teitä siitä, että käytte lukemassa postauksiani. Te olette antaneet tukea ja palautetta, sekä te olette tsempanneet minua paljon. Vaikka luotan omaan tekemiseeni ja blogini kehittymiseen, siitä huolimatta teiltä saadut kommentit ovat kallisarvoisia joka ikinen kerta. Kiitos teille. <3

Olen otettu ja innoissani kaikesta tulevasta! Tuntuu erittäin hyvältä huomata, että kova työ tuottaa tulosta. Välillä blogistani voi huomata, että töitä tehdään postausten ja kuvien eteen ihan tukka putkella, mutta se on sen arvoista. Kiitollisin mielin olen saanut viettää blogitaipaleeni tähän asti, sekä kiitollisin mielin jatkan eteenpäin.

Koen, että muutto Elleen tuo blogiini uusia tuulia ja haasteita, joista olen innoissani. Kiitos Elle tästä mahdollisuudesta, jonka olen saanut. Uskon, että blogini tulee saamaan Ellestä hyvän kodin. Elle.fi alla tulen keskittymään enemmän muotiin ja kauneuteen kuvien ja tekstien kautta, sekä vanhaan tuttuun tapaan kirjoitan myös lifestylesta. Tietysti kuuntelen myös teidän toiveitanne valitessani aiheita.

Blogini tulee muuttamaan 14.1.2016, ja olisi niin ihanaa jatkaa bloggaamista tietäen, että siellä on edelleen lukijoita, jotka ovat seuranneet postauksiani alusta asti. :) Olisi mukava lukea teidän ajatuksia kommenttiboksin välityksellä myös uudessa osoitteessa. Vielä blogini Ellessä ei ole valmis, mutta TÄSTÄ pääsette katsomaan, minne se muuttaa. Tulen vielä jatkossa ilmoittamaan postauksissani sivustosta minne blogini tulee, jotta pysytte perässä blogimuuton lähestyessä. Ensimmäinen postaus Ellen sivuilla tulee torstaina 14.1.

Nyt itselläni alkoi virallisesti joululoma, joten tähän postaukseen on hyvä päättä tämä työputki! Kuullaan pian! :)

I have some big news to you! My blog will move from Cosmopolitan.fi on 14.1.2016 to ELLE.fi site. This is such a big thing for me! 

My blog is not ready yet on Elle.fi site, but it will move HERE. Before my blog will move, I will let you know more information about it! :) I'm so excited about everything what is going to happen during the next year! 

Now I will start my Christmas holiday, I'm at my parents home. It feels SUPER good to start my holiday, I will have some time to rest and just chill out. And of course I will eat some chocolate!! Talk to you soon! :) 

ZARA paita/ shirt
H&M hame/skirt
DIN SKO korot/ heels
SKAGEN kaulakoru/ necklace
GLITTER korvakorut,sormus/ earrings, ring

Kommentit (10)

Katja

Onnea muuton johdosta! Hienoja kuvia! :) tietysti jatkan blogisi lukemista myös siirryttyäsi Elleen. :)

Vierailija

Onnea uuteen lehteen siirtymisen johdosta. Tulen jatkossakin seuraamaan blogiasi. Upeita kuvia sulla jälleen kerran. Mukavaa joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitoksia! <3 On tosi ihana kuulla, että tulet seuraamaan blogiani myös Ellen puolella. Kiitoksia kovasti, sekä ihanaa iltaa! <3 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat