Odotan huomista innoissani kahdesta syystä. Ensiksikin siksi, koska minulla alkaa joululoma, ja pääsen Kokkolaan vanhempieni luo. Tänään on vielä liuta asioita hoidettava, sekä eilen yöllä havahduin siihen, että joululahjat ovat hankkimatta, joten lähden seuraavaksi lahjojen ostoon.

Toinen asia miksi olen innoissani, on huomenna tuleva postaus. Sen enempää en kerro, mutta kehotan teitä pysymään kuulolla, sillä postaus ei ole mikään perus postaus.

Nyt mulla on jo kiire, mikä ei ole edes yllätys, sillä koko joulukuu on mennyt tosi kova kovalla tempolla. Kullaan huomenna!! 

Tomorrow I will share some big news with you! Now I can't say more about it, but stay tuned!! 

TOMMY HILFIGER takki/ coat
GINA TRICOT poolo/ turtleneck 
H&M legginsit/ leggins
ZARA bootsit/ boots 

Kuvat ottanut Julia Toivola, editointi minä.
Photos taken by Julia Toivola, edited by me. 

Kommentit (2)

Pinjja

Vitsi miten kiva asu! <3 Hei ihan postaukseen liittymättä, mutta itse olen ainakin huomannut, että kommentoinnin tarkastuskysys on todella epäselvä ja vaikea.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia! Asu on kyllä hyvin rento ja mukava. :) Kiitos sun kommentista, tämä asia on otettu huomioon, ja asiaan pitäisi olla tulossa muutosta tässä lähiaikoina. Toivotaan, että kommentointi helpottuu jatkossa! Mukavaa iltaa sulle! <3 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat